Dyson | Forfalskede maskiner
Counterfeit Machines

Identifisering av forfalsket Dyson-teknologi og falske nettsider

Her kan du finne veiledning og hjelp hvis du har mistanke om at du har kommet over en falsk Dyson-nettside eller forfalsket Dyson-teknologi.

Veiledning og hjelp

Falske leverandører tilraner seg teknologi som det kan ta år å utvikle og omhyggelig teste ut. Hos Dyson er vi klar over at det finnes kopierte og forfalskede versjoner av noen få av maskinene våre. Disse har ikke blitt testet opp mot Dysons høye krav til sikkerhet, og dermed er det ikke sikkert at de er trygge i bruk. Det finnes også falske nettsider som framstiller seg selv som ekte Dyson-sider. Dyson har nulltoleranse for forfalskninger og alle som etterligner Dyson, men det kan ta en stund for oss å identifisere og håndtere dem, så vær på vakt!

Jeg har mottatt en Dyson-maskin og har en mistanke om at den ikke er ekte. Hva skal jeg gjøre?

Den beste metoden for å forsikre deg om at du har kjøpt ekte Dyson-teknologi er å sjekke at du har kjøpt maskinen på en offisiell Dyson-nettside, en av våre offisielle Dyson Demo-butikker eller hos en autorisert forhandler. Hvis du fortsatt er usikker på om maskinen du har mottatt inneholder ekte Dyson-teknologi, kan du kontakte Dyson Customer Care team, som kan bistå med ytterligere hjelp.

Vi er dessverre ikke i stand til å tilby deg service, penger tilbake eller varebytte dersom du tror at du har mottatt en falsk maskin som ikke er fra Dyson. Du kan isteden forlange en refusjon fra leverandøren, betalingsformidleren (for eksempel PayPal) eller selskapet som har utstedt kredittkortet du betalte med. Dyson kan hjelpe deg ved å utstede et brev som bekrefter at maskinen er forfalsket, eller at nettstedet du kjøpte den fra ikke er et offisielt Dyson-nettsted. Ta kontakt med oss hvis du tror dette kan være til nytte.

Jeg har sett en nettside eller annonse som selger Dyson-maskiner til rabatterte priser. Er dette en offisiell Dyson-nettside?

Vi er klar over et antall falske nettsider som framstiller seg som ekte Dyson-nettsider og som tilbyr Dyson-teknologi – ofte til sterkt rabatterte priser. Disse nettstedene kan komme til å levere deg en falsk eller annerledes maskin, eller i verste fall la være å levere et produkt i det hele tatt. Vi kan ikke autentisere Dyson-teknologi eller nettsider før du handler, så kjøp direkte via Dyson.com for å unngå skuffende handleopplevelser. Den offisielle Dyson-nettsiden vil deretter omdirigere deg til de offisielle sidene for den aktuelle regionen du befinner deg i. For eksempel vil en kunde fra Storbritannia automatisk bli omdirigert til Dyson.co.uk. Som for all handel på internett er det viktig å utvise forsiktighet og bare kjøpe produkter fra sikre nettsteder som du stoler på. En god forhåndsregel å ta er å sjekke at URL-en til nettstedet du handler fra er Dyson.com eller en tilsvarende lokal nettside. Kontakt Dyson Customer Care team for ytterligere hjelp eller råd.

Falske nettsider promoteres vanligvis gjennom annonser på sosiale medier som Instagram og Facebook. Slike falske annonser og sponsede innlegg vil i mange tilfeller bruke ekte bilder eller videoer fra Dyson for å lure potensielle kunder til å tro at de er ekte, og kan i tillegg tilby store rabatter. Ofte inneholder de også en lenke som går direkte til en falsk nettside. Offisielle Dyson-annonser på sosiale medier vil alltid omdirigere deg til Dyson.com, der du får muligheten til å kjøpe Dyson-teknologi gjennom en offisiell nettside.

Hva gjør Dyson med forfalsket teknologi og falske nettsider?

Som et globalt og ansvarlig teknologiselskap er Dyson dedikert til å utvikle maskiner med høy ytelse, høy kvalitet og høy grad av pålitelighet, samtidig som vi tilbyr kundene en enkel, sikker og trygg handleopplevelse på nettet. Dyson har derfor satt i verk tiltak som skal identifisere og fjerne falske nettsider og annonser for kopierte maskiner. Vi vil også slå hardt ned på alle som forsøker å selge forfalskede maskiner og kopiert teknologi.

Kontakt oss

  • Ring oss

    +47 80 06 91 96

  • kontakt oss

    E-post

    help@dyson.no