Egenskaper

En helt ny måte å style hår på.

Tiltrekker og vikler hår. Ved hjelp av luft.

Dyson Airwrap™-styleren tiltrekker og vikler hår for deg, med bruk av luft. Den utnytter et aerodynamisk fenomen som heter coanda-effekten til å bøye luft slik at hår tiltrekkes sylinderen. Ingen klemming, hansker eller klønete viklingsmekanismer. Bare voluminøse krøller og bølger.

Krøller og bølger med volum.

Dyson Airwrap™-styleren bruker luft til å krølle, som skaper krøller og bølger med volum.
A woman holding the Dyson digital motor V9

En glatt, fønet finish. Hjemme.

Dysons glattende børster benytter coanda-effekten til å tiltrekke hår til overflaten av børsten og blåse luft langs hårstråene, for å etterligne hårføningsteknikken til en stylist.

Style og tørke håret samtidig. Uten ekstrem varme.

Dyson Airwrap™-styleren er utviklet for å style håret ditt mens det er fuktig. Ved å kombinere vannet i håret ditt med kraftig luftstrøm og kontrollert varme, kan den style og tørke samtidig – uten ekstrem varme.
A woman holding the Dyson digital motor V9
Ekstreme temperaturer kan skade hår. Derfor bruker vi intelligent varmekontroll. Ella Brimelow, senior væskedynamikkingeniør.
1vs untreated hair
Le sèche-cheveux Dyson Supersonic Edition Professionnelle a été repensé et amélioré pour les professionnels de la coiffure.

Oppbevaringsveske

Oppbevaringsvesken er utviklet av James Dyson, og den beskytter og tar pent vare på Dyson Airwrap™-styleren og tilbehøret. Overflatebehandlet i brunt, polstret med mykt stoff og festet med en magnetisk spenne.

Kjøp hos Dyson