Teknologi

Utnytter coanda-effekten for å style hår

A woman holding the Dyson digital motor V9

Drevet av den digitale V9-motoren fra Dyson

Dyson Airwrap™-styleren drives av den digitale V9-motoren. Den spinner opptil 110 000 ganger i minuttet og genererer 3,2 kPa. Det er kraftig nok til å produsere lufttrykket for å skape coanda-effekten.

Hva er coanda-effekten?

Coanda-effekten er et aerodynamisk fenomen. Når luft blåses i riktig hastighet og med riktig trykk, følger det naturlig en tilstøtende overflate, og trekker med seg luft. Dyson Airwrap™-styleren skaper en spinnende virvel med luft rundt sylinderen som skånsomt tiltrekker, vikler og krøller hår.
“Vår digitale motorteknologi gir oss luftstrømmen med høyt trykk og høy hastighet som vi trenger for å skape coanda-effekten.” Graham Donald Senior Motor Drives Engineer

Vitenskapen bak styling uten ekstrem varme

For å style hår kan du endre posisjon og omforme hydrogenbindingene som ivaretar formen. Oppdag hvordan Dyson Airwrap™-styleren gjør det uten ekstrem varme.
A woman holding the Dyson digital motor V9

Intelligent heat control

Temperaturer over 150°C kan skape ekstrem varmeskade. Over 230°C smelter hår. Termistoren i Dyson Airwrap™-styleren måler luftstrømtemperaturer over 40 ganger i sekundet. Den overfører data til maskinens mikroprosessor, som på en intelligent måte styrer varmeelementet for å holde temperaturen under 150°C. For å forhindre skade fra ekstrem varme.

Handle hos Dyson