Support til din Dyson Corrale™ rettetang

Dyson Corrale™ rettetang Svart / Lilla
Her finner du videostylingguider, nyttige tips, brukermanualen og mer.

Aktiver garantien din

Du kan få support som er skreddersydd til deg, eksklusive tilbud til eiere og mer når du registrerer rettetangen din.

Kom i gang

Dyson Corrale™ rettetang er konstruert for å være lett å bruke. Se videoguiden vår eller følg stegene under for å komme i gang.
1. Lås opp rettetangen Skyv opp låseknappen foran på rettetangen for åpne den.
2. Sett inn Flight-ready-pluggen Dette aktiverer kontollene til rettetangen. Pluggen er festet til rettetangen.
3. Lad rettetangen helt opp Lad alltid rettetangen før bruk for å maksimere den ledningsfrie brukstiden. Det tar bare 70 minutter å lade opp til 100 %.
4. Forbered kundens hår for styling Håret til kunden din bør være tørt før du styler. For å få best mulig resultat bør det også være flokefritt.
5. Skru på rettetangen Trykk og hold Av/På-knappen inne til et batteriikon viser seg på skjermen.
6. Velg temperaturen din Fordi de fleksible platene tillater bedre styling med mindre varme og halvparten av slitasjen¹, anbefaler vi at du prøver den laveste innstillingen på 165 °C først. Hvis du føler at du trenger sterkere varme for kundens hårtype, lengde eller ønsket stil, kan du heve temperaturen til 185 °C eller 210 °C.
¹Varmeskader målt i hårstyrke når man lager en tilsvarende hårfrisyre. Testen er utført med fleksible plater vs. faste plater.

Brukermanualen til Dyson Corrale™ rettetang

Last ned brukermanualen til Dyson Corrale™ rettetang.

Slik bruker du rettetangen

Maksimer ledningsfri brukstid Rettetangen din bør alltid lades helt opp før du begynner å style. Vi anbefaler også å plassere den på ladestasjonen mellom styling av ulike deler av håret og mellom kundeavtaler.
Styling med ledning Hvis du må style lenger, kan du bruke rettetangen med ledningen koblet til i hybrid charge mode. Dette vil forlenge brukstiden, men du må fortsatt lade den helt opp mellom hver gang du bruker den, fordi du fortsatt bruker batterikraft når du styler.
Tre temperaturer å velge mellom Du kan style med 165 °C, 185 °C eller 210 °C for å tilpasse varmen til kundens hårtype, lengde eller ønsket frisyre. Når du slår på rettetangen, vil den være stilt inn på den temperaturen du brukte sist.
Den skrur seg automatisk av for ekstra sikkerhet Dersom rettetangen forlates uten tilsyn i mer enn fem minutter, går den inn i hvilemodus og de fleksible platene begynner å kjøle seg ned. Etter ytterligere fem minutter skrur rettetangen seg helt av.
Montering av ladestasjonen Bare press de to delene av ladestasjonen sammen til de klikker godt på plass. Koble deretter Magnetic 360°-ladekabelen til basen.
Forstå lydene Rettetangen lager en rekke lyder for å be deg om å gjøre noe, eller for å varsle deg om noe. Du kan finne ut mer om lydene i videoguiden vår.
Skru av meldingslydene Du kan skru av meldingslydene ved å trykke på av/på-knappen og temperaturknappen (–) og holde dem inne i mer enn fem sekunder. Av sikkerhetsmessige årsaker kan du ikke dempe lyden for dvalemodus eller alarmer.
Bytt temperaturenhet Du kan se temperaturen til rettetangen i Celcius eller Fahrenheit. Bare trykk og hold av/på-knappen og temperaturknappen (+) inne i mer enn fem sekunder for å veksle mellom dem.

Vedlikehold av rettetangen

Vi anbefaler regelmessig rengjøring av platene til rettetangen for å fjerne rester av hårprodukter. Det gjør at den fungerer optimalt. Skru først av rettetangen og la platene kjøle seg ned. Gni dem deretter forsiktig med en fuktig, lofri klut.

Flyreiser med rettetangen

Ifølge reguleringer fra International Civil Aviation Organization (ICAO) kan ledningsfrie rettetenger kun tas med om bord i fly dersom varmeelementet er isolert fra batteriet. For å oppfylle disse kravene, er Dyson CorraleTM rettetang designet med en Flight-ready-plugg som kobler ut batteriet. Du må fjerne pluggen før sikkerhetskontrollen på flyplassen og la den være ute gjennom hele flyturen.

Du finner en steg-for-steg-guide til å fly med rettetangen din under.

Vennligst vær oppmerksom på at spesielle regler i Japan innebærer at du ikke kan fly inn og ut av en japansk flyplass med rettetangen din.

Slik flyr du med rettetangen

Det er nødvendig med godkjenning fra flyselskapet hvis du flyr med et batteridrevet varmeproduserende produkt. Ledningsfrie rettetenger tilhører denne kategorien, så vi anbefaler å ta kontakt med flyselskapet før du reiser. Forklar dem at rettetangen har en Flight-ready-funksjon som isolerer varmeelementet fra batteriet for å oppfylle kravene til ICAO. Ta kontakt på +47 80069196 hvis du mister Flight-ready-pluggen. Følg deretter disse skrittene:
1. Åpne rettetangen og fjern Flight-ready-pluggen før du pakker den ned.
2. Trykk inn strømknappen og sjekk at flyikonet kommer opp på skjermen.
3. Lukk og lås rettetangen din. Plasser den deretter i det varmeresistente reiseetuiet.
4. Skyv Flight-ready-pluggen inn i beskytteren for å sikre den.
5. Oppbevar den i håndbagasjen, ikke i innsjekket bagasje.
6. La Flight-ready-pluggen være koblet ut gjennom hele flyturen.

Slik flyr du med rettetangen

Flight-ready-pluggen er mistet eller fjernet

Flight-ready-pluggen gjør det mulig å bruke rettetangen din samtidlig som den tilfredsstiller regelverket fra flyselskapene. Ta kontakt på +47 80069196 hvis du har fjernet eller mistet pluggen.

Ofte stilte spørsmål

Expand all FAQs

Collapse all FAQs

 • Hvordan kan jeg forlenge batterilevetiden til rettetangen?

  Du bør alltid lade rettetangen helt opp før du bruker den. Vi anbefaler også å plassere den på ladestasjonen mens du styler ulike deler av håret og mellom kundeavtaler.

 • Jeg har nettopp kjøpt rettetangen min og får den ikke til å fungere.

  Hvis du ikke allerede har gjort det, må du sette Flight-ready-pluggen inn i rettetangen. Dette vil aktivere kontrollene til rettetangen. Du bør også lade rettetangen helt opp før du bruker den. Hvis du fortsatt har problemer med å komme i gang, kan du se videoen øverst på denne siden, kontakte en Dyson-ekspert på live chat eller ringe +47 80 06 91 96.

 • Vil rettetangen min slå seg av hvis jeg glemmer å slå den av manuelt?

  Ja. Hvis du glemmer rettetangen din uten tilsyn med strømmen på i mer enn fem minutter, vil de varme fleksible platene automatisk begynne å kjøle seg ned. Du vil høre en alarm hvert 10. sekund og av/på-knappen vil blinke. Trykk på hvilken som helst knapp for å reaktivere rettetangen. Hvis rettetangen etterlates uten tilsyn i ytterligere fem minutter, vil den slå seg helt av.

 • Må jeg utføre noe vedlikehold på rettetangen min?

  For å sikre at rettetangen fungerer optimalt, anbefaler vi å rengjøre de fleksible platene regelmessig. Skru av rettetangen først og vent til platene har kjølt seg ned. Gni deretter platene forsiktig med en fuktig, lofri klut for å fjerne hårprodukter som har festet seg. Vennligst vær oppmerksom på at du ikke bør bruke noen kjemikalier eller slipende produkter for å rengjøre platene.

 • Kan jeg slå av meldingslydene til rettetangen?

  Rettetangen din lager meldingslyder for eksempel når den har nådd ønsket temperatur og når batteriet er lavt. Du kan slå av meldingslydende ved å trykke på av/på-knappen og temperaturknappen (–) samtidig i mer enn fem sekunder. Av sikkerhetsmessige årsaker kan du ikke slå av lydene for dvalemodus eller alarmer. Trykk og hold knappene inne for å skru på meldingslydene igjen.

 • Kan jeg endre rettetangens temperaturenheter?

  Ja. Du kan se temperaturen til rettetangen i Celsius eller Fahrenheit. Bare trykk og hold av/på-knappen og temperaturknappen (+) inne samtidig i mer enn fem sekunder for å veksle mellom disse to. Slipp knappene når den enheten du foretrekker vises på skjermen.

 • Kan jeg fly med denne rettetangen selv om den drives av batteri?

  Dyson Corrale™-rettetangen har en Flight-ready-funksjon som kobler ut batteriet. Den er designet for å oppfylle kravene til International Civil Aviation Organization (ICAO). Det er nødvendig med en godkjenning fra flyselskapet på forhånd hvis du reiser med et varmeproduserende batteridrevet produkt, så vi anbefaler å ta kontakt med dem før du reiser for å gi dem beskjed. Du må fjerne Flight-ready-pluggen fra rettetangen før sikkerhetskontrollen på flyplassen og la den være ute gjennom hele flyturen. Vennligst vær oppmerksom på at spesielle forskrifter i Japan innebærer at du ikke kan fly inn eller ut av noen japanske flyplasser med rettetangen.

 • Kan jeg lade opp rettetangen i forskjellige land?

  Ja. Rettetangen din har universal spenning, så du kan lade den i land med ulike typer elektisk spenning. Du må fortsatt undersøke om du trenger en reiseadapter.

 • Hvor lenge gjelder garantien til rettetangen hvis jeg bruker den i et kommersielt miljø?

  Dyson Corrale™-rettetangen din er dekket av en toårsgaranti. Så hvis det mot formodning er en feil på produktet som skyldes feil med materialene eller produksjonen, reparerer eller erstatter vi den gratis.


The Dyson guarantee

Pour vous aider à profiter pleinement de votre appareil. Rapide et facile.

'How to' videos

To help you get the most from your machine. Quick and easy.
Des rappels qui vous permettront de faire fonctionner votre appareil à son maximum.

Helpful tips

Tailored reminders that will keep your machine working at its best, for longer.
Des infos en avant-première concernant la technologie Dyson, des événements et des offres.

Exclusive owner benefits

Priority access to previews of new Dyson technology, events and offers.

Shop with Dyson