Dyson Airblade håndtørker- Arena Corinthians studie
Arena Corinthians intro

Bedriften


Hjemme hos Corinthians, en av de største og mest suksessfulle fotballklubbene i Brasil, blir Arena Corinthians sports stadion regelmessig besøkt av over 47000 fans. De var også vertskap for 6 kamper under FIFA World Cup 2014.

Quote box

"Vi testet dusinvis av håndtørkere gjennom designprosessen og alle manglet kvalitetene vi måtte ha: effektiv ytelse, eksklusiv design og lavt energiforbruk. Alle unntatt Dyson håndtørkere."

Lúcio Blanco, Operations Manager

Arena Corinthians løsning

Problemet

Arrangement på stadionen tiltrekker et stort antall besøkende, noe som gir et ekstremt høyt press på toalettromfasilitetene. Derfor trengte manager Lúcio Blanco en hurtig tørking, mens arkitekt Anibal Couthinho ville ha design som reflekterte stadionens høye status.

Løsningen


Dyson Airblade V håndtørkere


Hurtig tørketid

Andre håndtørkere kan bruke opptil 43 sekunder på å tørke hendene, mens Airblade™ teknologi tørker hendene hygienisk på bare 10 sekunder. "Publikum må forlate vaskerommet hurtig, derfor trengte vi en håndtørker som også var hurtig. I dette tilfellet var Dyson avgjørende," In this case, Dyson was essential," forklarer Lúcio.


Slående design

Hos Dyson, går alltid form og funksjon hånd-i-hånd, og en ny måte å tørke hendene på har resultert i en maskin som bare er unik. "Arena Corinthians tilbyr eksklusive rom og tjenester," forklarer Anibal, "derfor ville vi komme med en uttalelse for å vise våre klienter, supportere og bedriftsmedlemmer at de er i et totalt annerledes miljø og opplever ny teknologi."


Liten innvirkning på miljøet

Til forskjell fra papirhåndklær, som krever kontinuerlig etterfylling og avfallshåndtering, bruker Dyson Airblade V håndtørkere luft i høy hastighet til å tørke hendene -og produserer opptil 74% mindre CO2 pr tørk. "Bruken av papirhåndklær passet ikke med den bærekraftige visjonen til stadionen, så det var utelukket med en gang" legger Lúcio til.


Kundetilfredshet

"Vi har mottatt et stort antall positive tilbakemeldinger fra tilhengere av Dyson Airblade V håndtørker," forklarer Lúcio. "Faktisk,har prosentandelen av personer som vasker hendene økt etter at vi installerte dem. Jeg har til og med hørt om personer som vasker hendene kun for å kunne bruke håndtørkeren."

Bare Dyson Airblade håndtørkere har alle disse fordelene

 • Hurtigste håndtørker Ikon

  Hurtig

  Hendene tørker på 10-12 sekunder

 • Most hygienic icon

  Hygienisk

  HEPA-filtre som standard.

 • Costs less to run icon

  Koster mindre
  i bruk

  Opptil 86 % mindre enn
  andre håndtørkere.

 • Better for the environment icon

  Bedre for miljøet

  Ingen trær er felt, ikke noe papiravfall.

 • 5 års garanti Ikon

  5-års garanti

  Deler og arbeid.