Dyson Airblade håndtørker- Coca-Cola London Eye studie
The Coca Cola London Eye

 

Bedriften

Coca-Cola London Eye er et av Englands mest kjente landemerker, og tiltrekker seg over 3 millioner besøkende fra hele kloden hvert år.

"Våre Dyson Airblade Tap håndtørkere gir en opplevelse av stil, og et enklere vaskerom helt i tråd med vår banebrytende merkevare."

Davey Barrett, Shop Services Manager

Dyson Airblade Tap løsning

Problemet

"Dårlige erfaringer med vaskerom

Rob Osborne, Architect: “De eksisterende toalettene var veldig slitte og passet ikke med den ikoniske følelsen hos The London Eye.”

Deres utdaterte, vanlige, håndtørkere hadde et simpelt utseende, og forårsaket køer pga den lange tørketiden den hadde. Det ble også vannsøl på gulvet siden kundene måtte flytte seg fra servanten til håndtørkeren.

Til å være et landemerke innen global ingeniørkunst, hadde ikke toalettrommene på The Coca-Cola London Eye den wow-factoren man kunne forvente. "

Løsningen


Dyson Airblade Tap håndtørker


Renere vaskerom

Med Airbladeteknologien Tap, blir hendene vasket og tørket i samme enhet, slik at det ikke blir noe vannsøl på gulvet. .


Hurtigere tørketid

Takket være 12 sekunder tørketid, trenger ikke kundene å vente så lenge i toalettrommet, og de drar ikke lenger ut med fuktige hender- en hygienisk risiko.

Mer plass

Med håndvask og tørk i samme enhet blir verdifull plass i rommet tilgjengelig for andre fasiliteter, som eksempelvis stellemuligheter for barn.

Bare Dyson Airblade håndtørkere har alle disse fordelene

 • Hurtigste håndtørker Ikon

  Hurtig

  Hendene tørker på 10-12 sekunder

 • Most hygienic icon

  Hygienisk

  HEPA-filtre som standard.

 • Costs less to run icon

  Koster mindre
  i bruk

  Opptil 86 % mindre enn
  andre håndtørkere.

 • Better for the environment icon

  Bedre for miljøet

  Ingen trær er felt, ikke noe papiravfall.

 • 5 års garanti Ikon

  5-års garanti

  Deler og arbeid.