Dyson Airblade håndtørker- Soldier Fields studie
Soldier Field intro lysbilde

Bedriften


Den amerikanske fotballstadionen Soldier Field ble bygget tidlig i 1920-årene for å minnes soldater som falt i krigen. I dag er den et ikon for byen Chicago, som fortsetter å ta imot fotballag i tillegg til en rekke andre sportsarrangement og eventer.

boks

"Dyson Airblade™ håndtørker medfører mange fordeler for Soldier Field - mindre papirbruk, renere vaskerom og kostnadsbesparelser."

Michael Ortman, Director of Operations

Soldier Field`s løsning

Problemet

Med over 1.5 millioner tilskuere på årlig besøk hos Solider Field ble toalettrommene satt under betydelig press på grunn av opprydding og konstant etterfylling av papir.

Løsningen


Dyson Airblade dB håndtørkere.


Airblade™ teknologi fører ikke til bruk av papir for å tørke hendene. Istedenfor gjør to spalter med luft i maskinen at vannet skrapes av hendene fort og hygienisk. Det blir ikke noe avfall på gulv eller behov for påfylling.

"Å ha et rent toalett for gjestene når de kommer til vårt anlegg er noe av det viktigste for oss," forklarer Michael Ortman, Director of Operations.


Lavere løpende kostnader

En Dyson Airblade™ håndtørker kan tørke opptil 18 par hender til prisen av ett enkelt papirhåndkle. Som et resultat av dette har Soldier Field redusert sine utgifter til papirhåndklær med mer enn $12,000 hvert år.


Redusert avfall

Ved å bytte fra papirhåndklær til Airblade håndtørkere har Soldier Field redusert sine CO2-utslipp. Pr tørk produserer Airbladeteknologien kun 3,3g CO2- sammenlignet med 13,9g CO2 pr tørk med papirhåndklær.

Bare Dyson Airblade har alle disse fordelene.

 • Hurtigste håndtørker Ikon

  Hurtig

  Hendene tørker på 10-12 sekunder

 • Most hygienic icon

  Hygienisk

  HEPA-filtre som standard.

 • Costs less to run icon

  Koster mindre
  i bruk

  Opptil 86 % mindre enn
  andre håndtørkere.

 • Better for the environment icon

  Bedre for miljøet

  Ingen trær er felt, ikke noe papiravfall.

 • 5 års garanti Ikon

  5-års garanti

  Deler og arbeid.