Dyson Lightcycleᵀᴹ Lampen | Oversikt | Dyson.no

Utforske Dyson Lightcycle™

Free delivery icon

Gratis levering

Gratis 2 års garanti


Gir riktig type belysning – til rett tid på døgnet.

Tilpasser seg lokalt dagslys på en intelligent måte. Med lyskvalitet som varer i 60 år.1

“Kroppen vår kan bli påvirket av endringer i dagslysets fargespektrum og lysstyrke. Den nye lampen vår justerer seg etter dagslyset der du bor.”

Jake Dyson, Chief Lighting Engineer

Lyskvalitet som varer i tiår

Uten skikkelig nedkjøling kan LED-pærene fort bli overopphetet, noe som kan medføre falming og misfarging. Lightcycle™-lampen bruker varmerørteknologi til å effektivt kjøle ned LED-pærene, og dermed opprettholde lyskvaliteten i 60 år1. Dette gjør at den kan justere lysfargen og -styrken på en pålitelig og sikker måte.

Intelligent tilpasning. Til tidspunkt, alder og arbeidsoppgave.

Se hvordan Lightcycle™-lampen sporer, føler og tilpasser belysning – og sørger for optimal belysning hele dagen.

Vi kan tilbringe opptil 90 % av tiden vår innendørs.2 Dårlig innebelysning kan påvirke øynene våre, og til og med trivselen vår.3

Lightcycle™-lampen er designet for å forbedre visuell skarphet3

Selv om du ikke merker det, kan lav lysstyrke, gjenskinn eller flimmer forårsake synstretthet4. Lightcycle™-lampen gir en lysstyrke på mer enn 1000 lux, beskyttelse mot gjenskinn og lite optisk flimmer5 – dette overgår anbefalte nivåer for lesing.3

Tilpasser seg dagslys. For riktig belysning, til rett tid på dagen.

I motsetning til de fleste andre lysinnretninger, som forblir konstante, justerer Lightycle™-lampen fargetemperaturen og lysstyrken i løpet av dagen. Den regulerer det blå lyset i forhold til dagslys i omgivelsene, og gir derfor riktig belysning i forhold til tiden på dagen.

Regulerer lysstyrken automatisk etter alderen din

Etter som vi blir eldre, svekkes øyemuskulaturen vår og linsene blir hardere – resultatet er at vi trenger opptil fire ganger mer lys3. Lightcycle™-lampen vil automatisk justere seg til lysstyrken som anbefales for din alder.

Riktig belysning, kun et tastetrykk unna

Personlig tilpasset belysning er gjort mulig med Dyson Link-appen6. Den kommuniserer kontinuerlig med lampen for å tilpasse belysningen til dine omgivelser og din daglige rutine.

Last ned Dyson Link-appen