Min Dyson V10 | Dyson Cyclone V10 ledningsfrie støvsugere

Utforske
Dyson Cyclone V10™

Min Dyson V10

Få maksimalt ut av din Dyson Cyclone V10™ støvsuger

Støvsugeren Dyson Cyclone V10™ er spekket med egenskaper som sikrer en kraftfull og problemfri rengjøring. For å forsikre deg om at du ikke går glipp av noen triks, kan du her finne all informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av støvsugeren din.

Slik bruker du støvsugeren din

Ny tømming av beholderen

Vårt nye linjesystem gjør det mulig med "pek og trykk"-tømming av støvbeholderen et system som på en praktisk og hygienisk måte støter ut støv og skitt, slik at dette havner langt ned i søppelbøtten. Dette er raskt og enkelt tømme beholderen så snart smusset når MAX-merket.

For lenger brukstid

Støvsugeren din er forhåndsinnstilt på maksimal sugekraft når du pakker den ut. Brukstiden varierer avhengig av innstilling og munnstykke, men bruk sugeinnstilling 1 for maksimal brukstid.

Ladestasjon som er enkel å bruke

Den kombinerte lade- og oppbevaringsstasjonen kan festes i veggen, slik at støvsugeren er lett tilgjengelig mens den lades. Det å sette støvsugeren i stasjonen mellom hver bruk er en enkel metode for å sikre maksimal brukstid. Stasjonen bruker intelligent lading, og det er ikke noen fare for overoppheting.

Direktedrevet munnstykke

Kan brukes på alle gulvoverflater. Det har avanserte egenskaper for rengjøring av tepper, slik at støv, hår fra kjæledyr og inngrodd skitt fjernes enkelt.

Munnstykke med myk rull

Konstruert spesielt for rengjøring av harde gulv. Munnstykket plukker opp stort og smått smuss samtidig, så ikke vær redd for å bruke det på svært skitne overflater.

Velg riktig munnstykke til jobben

Dyson Cyclone V10™ støvsuger leveres med et sett spesialmunnstykker, designet for å fjerne smuss fra alle overflater i hjemmet ditt. Disse kan skiftes enkelt ved hjelp av hurtigfester.

Motorisert minimunnstykke

Bruk dette verktøyet i håndholdt modus for å fjerne alle typer smuss på vanskelig tilgjengelige steder – som for eksempel trapper og bilinteriøret. Det er også ideelt for å fjerne hår fra kjæledyr og inngrodd skitt.

Kombinasjonsmunnstykke

Trykk inn utløserknappen på munnstykket for å konvertere dysen til en støvbørste. Kan brukes med forlenger eller i håndholdt modus for å rengjøre ventilasjonsrister, bordplater, bagasjerom og trapperekkverk.

Sprekkmunnstykke

Dette munnstykket kan også brukes med forlenger eller i håndholdt modus for å nå inn til smuss i hjørner eller trange mellomrom. Rengjør langs gulvlister eller bildelister og mellom puter i sofaen.

Vedlikehold av din Dyson-støvsuger er like viktig for oss som det er for deg

Besøk vår YouTube-kanal for å få tips om hvordan du rengjør filteret, renser børsteholderen og mer. Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan dette gjøres ved å bruke lenkene under.

Hvordan var din første opplevelse?