Få mest ut av Dyson støvsugeren

Side for eiere

Er du klar for å bli kjent med maskinen? Les videre for tips og råd om vedlikehold, så du kan utnytte rengjøringspotensialet fullt ut.


Se for å lære mer om støvsugeren

 

For lengre driftstid

Maskinen kommer ut av esken i maksmodus, for tøffere oppgaver. For 40 minutter med driftstid, bytt over til normalmodus. Dette gir deg nok kraft til å rengjøre hele hjemmet ditt.


 

Tømme beholderen

Vår nye mekanisme for å tømme beholderen skraper dekselet rent med én enkelt handling, så du trenger aldri å berøre smusset. Trekk i den røde utløseren på toppen av maskinen til hele dekselet er synlig for å tømme beholderen.

Lett tilgjengelig ladestasjon

Ladestasjonen kan festes til veggen for å gjøre støvsugeren lett tilgjengelig mens den lades. Å sette den på plass mellom rengjøringer er en enkel løsning for å opprettholde driftstiden. Og med intelligent lading vil den ikke overopphetes.

Direktedrevet munnstykke

For alle typer gulv. Med avanserte funksjoner for rengjøring av tepper trenger den dypt så du kan fjerne støv, dyrehår og til og med gjenstridig smuss.

Munnstykke med myk rull

Vårt første myke munnstykke er utviklet spesielt for rengjøring av harde gulv. Det fanger opp store smusspartikler og fint støv samtidig, så du trenger ikke være redd for å pløye rett inn i mye smuss.

 

Velg riktig munnstykke til jobben

Dyson støvsugeren kommer med et komplett sett med spesialiserte munnstykker for å fjerne smuss i hele hjemmet ditt. De klikkes lett på og av med nye hurtigkoblingsfester.

Motorisert minimunnstykke

Bruk dette munnstykket i håndholdt modus for å fjerne alle typer smuss fra vanskelige steder, som for eksempel trapper, møbler og bilinteriør. Det er også ideelt til rengjøring av madrasser.

Kombimunnstykke

Trykk på koblingsfestet for å omforme munnstykket til en støvtørkebørste. Kan brukes i stang- eller håndholdt modus for å rengjøre lufteventiler, bordflater, bagasjerom og trapperekkverk.

Sprekkmunnstykke

Passer også i stang- eller håndholdt modus, for å nå smusspartikler i hjørner og smale sprekker. Gjør rent langs listverk, bilderammer og mellom puter.

Å vedlikeholde Dyson-
maskinen din er like viktig
for oss som for deg

Besøk vår Youtube-kanal for tips om vasking av filter, rengjøring av børstestang og mer. Eller for å snakke med oss direkte, kontakt oss via lenkene nedenfor.

Spør Dyson
Dyson V8 Cordless Vacuum Cleaner Ask Dyson Support

Vi er her for å hjelpe deg

Dyson handler ikke bare om maskinen i esken, men også om kundestøtten som vi gir deg gjennom hele maskinens levetid. Våre eksperter står klare til å tilby deg hjelp og råd når enn du måtte trenge det - via vår gratis telefon, på nett eller e-post.

På Internett

dyson.no/stotte

E-post

help@dyson.no

Sosiale medier

Tweet: @AskDyson Facebook: facebook.com/dyson

Gratis telefon

+47 80069196