Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
dyson cyclone v10

Kraft til å plukke opp hår rundt i hjemmet

dyson cyclone v10 med direktedrevet munnstykke

Fra møkkete valper til inngrodd smuss.

Dyson-støvsugere kombinerer kraftig sug og spesialverktøy for å fjerne dyrehår, støv og skitt fra hjemmet ditt.

Skitt stopper ikke ved døren.

 • PLAY

Trekker ut skjult støv.

Dyson Root Cyclone™-teknologi genererer kraftige sentrifugalkrefter for å snurre støv og skitt ut av luften og ned i beholderen. Et svært effektivt motoretterfilter fanger mikroskopiske allergener fra kjæledyrhår og flass, slik at hjemmet ditt blir renere.

Holder harde gulv rene. Selv om kjæledyret ditt ikke gjør det.

Et munnstykke med mykt vevd nylon fanger opp store smusspartikler, mens antistatiske karbonfibertråder fjerner fint støv.

Kan gjøres om til en håndholdt støvsuger. Takler skitt, overalt.

Dysons trådløse maskiner forvandles fra en skaftstøvsuger til en håndholdt på et øyeblikk. Verktøy og munnstykke kobles til stangen eller rett til maskinen for enkel rengjøring høyt og lavt. Dermed har ikke kjæledyrhår noen steder å gjemme seg.

Den har det ikke bare i kjeften.

Dysons digitale motor i de trådløse støvsugerne våre er liten og lett – men utrolig kraftfull. Den er kombinert med motoriserte verktøy og munnstykker, og den er designet for å suge opp smuss, dyrehår og allergener fra alle gulvtyper.

Verktøy for hjem med kjæledyr.

 • Flokefritt turbinverktøy.
  Vi har utviklet det første turbinverktøyet som ikke floker. De motsatt roterende hodene fjerner dyrehår fra tepper, puter, gardiner og sengetøy.

  Den er inkludert i alle Dyson Animal støvsugere med beholdere. Kan også kjøpes separat.

 • Groom-verktøy
  Fjerner vanskelige dyrehår ved kilden. Fleksible, vinklede børstehår samler løse hårstrå mens de grer pelsen til hunden. De trekker seg deretter tilbake når tommelavtrekkeren utløses og suger hår og allergener rett inn i luftstrømmen.

  Designet for bruk på medium- og langhårede voksne hunder. Kan kjøpes separat.

 • Minibørste med stive børstehår.
  Graver seg ned i teppeluggen for å løsne døde hudceller og inntørket skitt. De stive, vinklede børstehårene skaper en flakkende bevegelse og sender smusset rett inn i luftstrømmen.

  Perfekt for rengjøring av både hjemmet og bilen. Kan kjøpes separat.

 • Asthma and allergy friendly™-sertifisering.
  Ingeniørene og mikrobiologene våre samarbeider for å fjerne flere og flere allergener. Så flere og flere av maskinene våre er godkjente for allergikere av Asthma & Allergy Foundation of America. Se etter logoen når du blar gjennom produktene våre.

Kjøp direkte fra oss som har utviklet den.

Certifierad för asthma & allergy friendly och astma & allergy friendly symbolen och certifiering är registrerade varumärken från Allergy Standard Limited och Asthma and Allergy Foundation of America.