Kontakt oss

Kundeservice med eksperter, seks dager i uken.

Online støtte

Live chat

Bruk «Live chat»-knappen nederst til høyre på skjermen for å snakke direkte med en Dyson-ekspert.

Sosiale medier

Kundeservice med eksperter

Ring oss på 80069196

Vår norske hjelpelinje er åpen:
09:00–16:00 mandag til fredag
09:00–14:00 lørdag

For bedriftskunder

Hvis du er bedriftskunde, vennligst bruk informasjonen nedenfor for support rettet mot bedrifter/profesjonelle.

Kontakt oss

Ring oss på +47 80022644

Send oss en e-post på SalesProfessional@dyson.no

Registrer en maskin

Aktiver garantien for en håndtørker eller lampe.

Registrer en maskin

Installasjon og spesifikasjoner

Finn ut mer om teknisk informasjon og installasjonsveiledninger.

Se maskinspesifikasjoner

Hvordan kan vi hjelpe?

Her får du support for maskinen din fra Dyson-eksperter.

Veiledninger og manualer

Slik får du mest mulig ut av din Dyson-maskin.

Se alle veiledninger og manualer

Reservedeler og tilbehør

Originale Dyson-deler for å forsikre at maskinen fungerer problemfritt.

Finn reservedeler og tilbehør

Reservebatterier

Filtre til luftrensere

Feilsøking

Vårt steg-for-steg-verktøy hjelper deg med å få maskinen i gang igjen.

Start feilsøking