Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Støtte-hjem-hvordan-kan-vi-hjelpe

Informasjon om reparasjoner og service

Hvis Dyson-maskinen din ikke fungerer som den skal, kan du gå inn på Feilsøking-siden vår, hvor vi kan hjelpe deg med å fikse den.

Oversikt

Dyson-maskinen din er designet for å gi deg mange år med eksepsjonell ytelse.

Hvis Dyson-maskinen din ikke fungerer som forventet, kan du gå inn på støttesidene våre for hjelp med feilsøking av problemet ditt, og for å bestille reservedeler. Våre Dyson live-chat -eksperter står klare til å guide deg gjennom prosessen.

Hvis du ikke klarer å fikse Dyson-maskinen din gjennom feilsøkingen, vil vi sørge for at det blir gjort en reparasjon. Dyson-maskinen din vil enten bli hentet hjemme hos deg av en kurer, eller så får du tilsendt en returetikett. Enheten din vil bli reparert på serviceverkstedet vårt, og sendes tilbake til deg. Hvis alle reservedelene er tilgjengelige, tar dette 3–5 virkedager. 

For flere sprøsmål, kan du kontakte Kundeservice-teamet vårt.

Åpningstider for Dyson Kundeservice

Mandag til fredag: 09:00–16:00

Lørdag: 09:00– 14:00

Ring oss på +47 80 06 91 96  (det legges til et gebyr for mobiltelefoner)

E-post: owner.support@support.dyson.no

Maskiner som ikke er inkludert

Vær oppmerksom på at vi ikke lenger har muligheten til å gi service, reparere eller skaffe deler til alle Dyson-maskiner. Hvis du eier en av de følgende maskinene, vil vi gjerne tilby deg en rabatt på en ny Dyson-maskin.

  • DC01, DC02, DC03, DC04, DC05, DC07, DC08, DC08T, DC11, DC15, DC16, DC18, DC20, DC21, DC22, DC25, DC26, DC26 CITY, DC30, DC31, DC34, DC35, DC43H, DC45
  • AM01, AM02, AM03, AM04
  • Dyson vaskemaskin

Ring gjerne kundeservice-teamet vårt for å diskutere de nyeste modellene.

Reservedeler og tilbehør

Du kan kjøpe reservedeler og tilbehør til de fleste Dyson-produktene på Reservedeler- og Verktøy-sidene våre.

Dyson gir 12 måneders garanti på tilbehør og reservedeler.