Avtrekkeren på Dyson V11™ støvsuger blir trykket på mens batteriet synes.

Originale Dyson reservebatterier til den trådløse maskinen din

Alle trådløse maskiner kommer med en 2 års Dyson-garanti. Hvis maskinen din er innenfor garantibetingelsene, kan du kontakte 800 69 196 for å høre hvordan vi kan hjelpe deg.

Følg den nettbaserte feilsøkingsguiden vår for å finne de rette batteriene til maskinen din, eller for å identifisere et problem med en annen støvsugerdel.

Vanlige tegn på at batteriet bør byttes ut

• Redusert driftstid når du ikke bruker MAX kraftmodus
  • Støvsugeren har mer enn 12 blinkende lys

Hvis du ikke kjenner igjen problemene over, kan du besøke feilsøkingssiden vår under

1 års garanti

Ett års garanti på reservedeler og tilbehør.

Fleksibel leveranse

Gratis og fleksibel levering helt hjem eller til nærmeste utleveringssted. Gratis retur.

Original Dyson-del

Dyson har et stort utvalg av originaltilbehør og reservedeler som du enkelt kan bestille via vår hjemmeside.

Dyson kundestøtte

Profesjonell kundeservice, seks dager i uken. Ring oss på 80069196 eller send oss e-post på owner.support@support.dyson.no.

Velg det riktige batteriet for maskinen din nedenfor

Du kan kun være sikker på at maskinen din fungerer som den skal hvis du bruker originale Dyson-deler og -tilbehør. Hvis du bruker imitasjonsdeler, kan garantien din bli ugyldig.

Reservebatteri til Dyson V6™ støvsuger

Kompatibel med:

Dyson V6™ trådløs støvsuger

Dyson V6™ håndholdt trådløs støvsuger

Reservebatteri til Dyson V7™ støvsuger

Kompatibel med:

Dyson V7™ trådløs støvsuger

Dyson V7™ håndholdt trådløs støvsuger

Reservebatteri til Dyson V8™ støvsuger

Reservebatteri til Dyson Cyclone V10™ støvsuger

Kompatibel med:

Dyson Cyclone V10™ trådløs støvsuger

Reservebatteri til Dyson V11™ støvsuger

Kompatibel med:

Dyson V11™ trådløs støvsuger