Ekstra batteri til Dyson V7™ støvsuger

Før du kjøper et nytt batteri, anbefaler vi deg å prøve vår online feilsøking for å forsikre deg om at det er nødvendig. Trykk på feilsøking øverst på siden.

906 kr

1 års garanti

Ett års garanti på reservedeler og tilbehør.

Fleksibel leveranse

Gratis og fleksibel levering helt hjem eller til nærmeste utleveringssted. Gratis retur.

Original Dyson-del

Dyson har et stort utvalg av originaltilbehør og reservedeler som du enkelt kan bestille via vår hjemmeside.

Dyson kundestøtte

Profesjonell kundeservice, seks dager i uken. Ring oss på 80069196 eller send oss e-post på owner.support@support.dyson.no.

Slik installerer du det nye batteriet i Dyson V7™-støvsugeren

Maskinen din kan avvike fra eksemplet som vises, men prosessen som demonstreres, er den samme.

Slik bytter du batteriet i Dyson V7™