Dyson helt filter

Slik bytter du filter

Følg instruksjonene i bruksanvisningen for å bytte filter. Trekk alltid ut støpselet til maskinen før du bytter filter.

Funksjoner

Enkelt filterbytte
Bare klikk det gamle av og det nye på.

Viser filterets levetid
Viser den gjenværende levetiden til begge filtrene. Så du vet hvilket som må skiftes ut, og når.

360˚ HEPA-filter i glass
9 meter med borosilikat-mikrofibre som er brettet mer enn 238 ganger for å fange opp 99,95 % av skadelige ultrafine partikler. ¹

Aktivert karbonfilter
Tris-impregnerte karbongranulater fanger opp gasser som formaldehyd, benzen og nitrogendioksid.

¹Tested to EN1822. Particles as small as 0.1 microns.