Dyson helt filter

Slik bytter du filter

• Følg instruksjonene i bruksanvisningen for å bytte filter. Trekk alltid ut støpselet til maskinen før du bytter filter.

• Enkelt filterbytte
    Bare klikk det gamle av og det nye på.

• Viser filterets levetid
    Viser den gjenværende levetiden til begge filtrene. Så du vet hvilket som må skiftes ut, og når.

• 360˚ HEPA-filter i glass
    9 meter med borosilikat-mikrofibre som er brettet mer enn 238 ganger for å fange opp 99,95 % av skadelige ultrafine partikler. ¹

• Aktivert karbonfilter
    Tris-impregnerte karbongranulater fanger opp gasser som formaldehyd, benzen og nitrogendioksid.

¹Tested to EN1822. Particles as small as 0.1 microns.