Ekstra batteri til Dyson V11 ™ støvsuger.

Før du kjøper et nytt batteri, anbefaler vi deg å prøve vår online feilsøking for å forsikre deg om at det er nødvendig. Trykk på feilsøking øverst på siden.

Ikke på lager for øyeblikket
995 kr

Originale Dyson-deler

Du kan kun være sikker på at maskinen din fungerer som den skal og at garantien forblir gyldig hvis du bruker originale Dyson-deler. Hver del eller verktøy har dessuten en 12 måneders garanti.

Bilde av Dyson V11 støvsuger

Slik velger du batteri

Vær oppmerksom på at Dyson V11™-støvsugere bruker to typer batterier. Noen bruker klikk-inn-batteri, mens andre bruker et standard skrubatteri. Du kan finne det ut ved å se der hvor håndtaket møter batteriet på maskinen. Batteriet på denne siden er kompatibelt med Dyson V11 trådløs støvsuger. Klikk på lenken under for å kjøpe klikk-inn-batteri som er kompatibelt med Dyson V11™ Outsize og Dyson V11™ støvsuger (klikk-inn).

Slik installerer du det nye batteriet i Dyson V11™ støvsuger

Maskinen din kan avvike fra eksemplet som vises, men prosessen som demonstreres, er den samme.

• Slik bytter du batteriet i Dyson V11™