Dyson Airblade 9kJ La oss få i gang maskinen din

Velg det aktuelle alternativet

Trinn for trinn

Slå av maskinen.

Bruk Dysons verktøy for å fjerne de to skruene nederst på maskinen, og løft maskinen forsiktig fra bakplaten.

Trykk på utløseren, og ta filterhuset av maskinen.

Ta filteret ut av filterhuset.

Tøm filteret rett i søppelet. Gjenvinn det brukte filteret i henhold til lokale bestemmelser.

Fest maskinen til bakplaten igjen og fest de to skruene ved hjelp av Dysons verktøy.

Sett inn erstatningsfilteret i filterholderen.

Sett filterholderen tilbake i maskinen. Sørg for at den klikker på plass.

Slå på og test maskinen.

Er det noe annet vi kan hjelpe deg med?

Velg det aktuelle alternativet

Lite bruk: Mindre enn 200 ganger per dag.

Mye bruk: Over 200 ganger per dag.

Blir maskinen brukt i et miljø med lite trafikk?

Det tar omtrent 10–12 sekunder å tørke hendene med denne maskinen.

Opplever du lang tørketid?

Dette er normalt, og maskinen fungerer som den skal.

Er det noe annet vi kan hjelpe deg med?

Så bra!

Takk for at du bruker Dysons kundestøtte på nettet.

Det ser ut til at vi ikke finner noen løsning på nettet.

Snakk med kundestøtteteamet vårt hvis du trenger mer hjelp.

Det tar omtrent 10–12 sekunder å tørke hendene med denne maskinen.

Rengjør maskinen

Se etter blokkeringer, støv og rusk, og tørk over luftinngangene og luftutgangene.

Ble problemet løst ved å rengjøre maskinen?

Så bra!

Takk for at du bruker Dysons kundestøtte på nettet.

Denne Dyson Airblade™ håndtørkeren har to strøminnstillinger: 900 W og 650 W. Maskinen er stilt inn på 900 W som standard.

Bruk Dysons verktøy for å fjerne to skruer nederst på maskinen.

Løft maskinen forsiktig fra bakplaten og kontroller strøminnstillingen på baksiden.

Ble problemet løst ved å sjekke sugekraftmodusen?

Det ser ut til at vi ikke finner noen løsning på nettet.

Snakk med kundestøtteteamet vårt hvis du trenger mer hjelp.

Rengjør maskinen

Se etter blokkeringer, støv og rusk, og tørk over luftinngangene og luftutgangene.

Ble problemet løst ved å rengjøre maskinen?

Sjekk driftsavstand

Kontroller at hendene dine er innenfor riktig rekkevidde og beveger seg foran sensorene.

Avstanden for luftfunksjonen er 0 mm–8 mm fra luftsensoren.

Den optimale avstanden er 5 mm.

Etter 30 sekunders kontinuerlig bruk, slår håndtørkeren seg av automatisk.

Har dette løst problemet?

Rengjør maskinen

Tørk av sensorene ved hjelp av en myk klut og et ikke-slipende rengjøringsmiddel.

Se etter blokkeringer, støv eller rusk og tørk av sensorene, luftinngangene og luftutgangene.

Ble problemet løst ved å rengjøre maskinen?

Rengjør maskinen

Se etter blokkeringer, støv og rusk, og tørk over luftinngangene og luftutgangene.

Ble problemet løst ved å rengjøre maskinen?

Sjekk driftsavstand

Kontroller at hendene dine er innenfor riktig rekkevidde og beveger seg foran sensorene.

Avstanden for luftfunksjonen er 0 mm–8 mm fra luftsensoren.

Den optimale avstanden er 5 mm.

Brukes maskinen/apparatet for første gang?

Følg instruksjonene i videoen, eller velg «Installasjonsanvisning» og se vedlagte PDF-er.

Sjekk at strømforsyningen er i samsvar med typeskiltet på maskinen. For høyspenning (200–240 V), for lavspenning (100–120 V).

Sjekk at koblingsblokken er koblet til i samsvar med installasjonsanvisningen.

Ble problemet løst ved å ta maskinen/apparatet fra hverandre?

Se den vedlagte bruksanvisningen.

Har dette løst problemet?

Velg det aktuelle alternativet

Hva slags lukt?

Det ser ut til at vi ikke finner noen løsning på nettet.

Snakk med kundestøtteteamet vårt hvis du trenger mer hjelp.

Det ser ut til at vi ikke finner noen løsning på nettet.

Snakk med kundestøtteteamet vårt hvis du trenger mer hjelp.

Vennligst se vedlagt installasjonsanvisning.

Krav til veggfeste

Skal ikke festes til løse gipsplater, ettersom det ikke gir en trygg og sikker installasjonen av maskinen, noe som også kan gjøre garantien ugyldig.

Hvis kun løse gipsplater er tilgjengelig for installasjon, er det nødvendig å bruke en Dyson beskyttelsesplate. Kontakt Dysons kundeservice for mer informasjon.

Hvis veggen har et luftrom, må festene være lange nok til å sørge for en trygg installasjon. Ikke bruk tetningsmasse når du fester maskinen til veggen.

Var Dyson Airblade™ håndtørkeren installert på en lettvegg?

Vennligst se vedlagt installasjonsanvisning.

Kontroller at de riktige festene har blitt brukt i forhold til typen vegg og vekten av produktet.