Dyson Cyclone V10 | Støvsuger for kjæledyr

Konstruert for hjem
med kjæledyr Den kraftigste sugekapasiteten blant ledningsfrie støvsugere.1

 

1Testet i henhold til ASTM F558, mot standarden for ledningsfrie støvsugere med stang.

Free delivery

Gratis levering

2 year guarantee

Gratis to års garanti

Kraftig nok for dyprengjøring

Kjæledyr liker å utforske. Men poteavtrykk, hår og døde hudceller etterlater seg både rot og allergener. Dysons digitale V10-motor gir en kraftig sugeeffekt, med rotasjoner på opptil 125 000 rpm. Uansett hvor kjæledyrene dine liker å oppholde seg, er Dyson Cyclone V10™ en støvsuger med nok kraft til en dyprengjøring.

Rydder opp etter kjæledyrene dine

Allergener som dyreflass, urin og spytt, samt støv og pollen kan sette seg i pelsen til kjæledyret ditt. De kan også samle seg på vegger, møbler, klær og andre overflater, og bli liggende å gjøre skade i flere måneder. Dyson Cyclone V10™-støvsugeren gir deg kraft nok til å fjerne dyrehår fra hjemmet ditt.
Free delivery

Gratis levering

2 year guarantee

Gratis to års garanti

Jobber seg dypt ned i teppet

Med motoren plassert på innsiden av børsterullen presser Direktedrevet -munnstykket nylonbusten ned i teppet og fjerner skitten som sitter dypt.

Rengjør harde gulv

Soft roller-munnstykket er dekket med nylon for å fange opp store partikler, mens antistatiske karbonfiberbørster fjerner fine støvkorn.

Løser opp flokene

Uansett hvor kjæledyret ditt liker å krølle seg sammen, hjelper det motoriserte mini-verktøyet deg med å suge opp og fjerne hår fra møblene.

Avansert syklonteknologi

Med 14 sykloner som genererer en kraft på opptil 79 000g havner også de mikroskopiske partiklene i beholderen. Døde hudceller og allergener fanges opp, så de ikke blir liggende på klær og møbler.

Dyreflass

Døde hudceller

Pollen

Free delivery

Gratis levering

2 year guarantee

Gratis to års garanti

Kommer til overalt hvor kjæledyret kommer til.
Og noen ekstra steder.

Uten ledning, og med verktøy designet av Dyson, er Dyson Cyclone V10™-støvsugeren konstruert for å komme enkelt til overalt.

Fanger opp allergener

Proteiner i dyreurin, spytt og flass kan føre til allergiske reaksjoner. Med filtrering av hele maskinen fanger Dyson Cyclone V10™-støvsugeren opp 99,97% av partiklene helt ned til 0,3 mikrometer.²

2Tested against ASTM F1977-04, tested in MAX mode.

Dyson har det største spekteret av sertifisert astma- og allergivennlig ™ teknologi

Dysons mikrobiologer arbeider utrettelig med Dysons ingeniører for å oppnå at våre maskiner fjerner allergener. Det er derfor Dyson har det størtste utvalget av astma- og allergivennlig ™ teknologi, godkjent for allergikere av Allergy Standards Limitied.

ASTHMA & ALLERGY FRIENDLY and ASTHMA & ALLERGY FRIENDLY LOGO are Trademarks of ALLERGY STANDARDS LIMITED. The airmid healthgroup ltd name and logo are Trademarks of AIRMID HEALTH GROUP LIMITED.

Enkelt å tømme beholderen

Kjæledyret ditt kan ta med seg partikler ved å flytte på hår og pels, og dermed spre allergener fra sted til sted.