Dyson Pure Hot+Cool luftrenseren teknologi | dyson.no

Utforsk Dyson Pure Hot+Cool™

Avansert rensing og jevn romoppvarming

360˚ tett filtrering. Fjerner gasser og forurensning.

Det tette filtreringssystemet kombinerer et aktivert karbonfilter med et HEPA-filter i glass. Filtrene fungerer sammen for å stenge gasser og forurensning inne og dermed hindre at uren luft lekker tilbake ut i rommet.

HEPA-filter i glass

Laget av 9 meter med borosilikat-mikrofiber, brettet 200 ganger. Det fjerner 99,95 % av allergener og forurensning ned til 0,1 mikroner.[1]

Filter med aktivt kull

Utviklet med et tykt lag karbonkrystaller og behandlet med oksygen for å gjøre det mer porøst. Dette øker karbonets overflate, noe som gjør det lettere å fange opp gasser som formaldehyd, benzen og NO2.

Overvåker kontinuerlig luftkvaliteten og handler ut fra dataene

Dyson Pure Hot+Cool™ luftrensende vifteovn har tre intelligente sensorer som overvåker det som er i luften. Ved hjelp av en unik algoritme bearbeider den funnene for å kunne gi rapporter om luftkvaliteten innendørs i sanntid.

Når luftrensere og vifteovner ikke sender luften gjennom hele rommet, kan det være områder som ikke varmes opp eller som forblir forurenset. Dysons luftrenser-vifteovner blander og sirkulerer luften slik at de varmer opp og renser hele rommet jevnt.[2]

Noen luftrensere og vifteovner behandler bare luften som omgir dem

Dyson Pure Hot+Cool™ varmer opp og renser hele rommet[2]

 

Rask, trygg og effektiv oppvarming

Positive Temperature Coefficient plates

De keramiske platene foran på apparatet er utviklet på en måte som gjør at produktet bruker mindre strøm. Samtidig blir de aldri overopphetet, så du kan trygt røre dem uten å brenne deg.

Termostatkontroll

Når ønsket temperatur er oppnådd, slutter apparatet automatisk å varme, og dermed sparer du energi. Hvis temperaturen begynner å falle, starter det igjen for å opprettholde temperaturen.

 

 

Kraftig Air Multiplier™-teknologi


Air Multiplier™-teknologien sender ut en kraftig strøm av mer enn 290 liter jevn luft i sekundet – og sirkulerer renset luft i hele rommet.[3]

To luftstrømsmodier

Apparatet har to separate åpninger slik at det kan slippe ut luft enten foran eller bak. Ventilmekanismen dreier en roterende baffel rundt buen av apparatet for å endre retningen på luftstrømmen.

 

Rett projeksjon

Sender ut en kraftig strøm av kjølig, renset luft fra fremsiden av apparatet.

Spredd projeksjon

Apparatet fører luften gjennom den bakre ringen i 45˚ vinkel og skaper en spredt luftstrøm.