Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Woman wearing air-purifying headphones

Luftrensende hodetelefoner med aktiv støydemping

Animasjonen er kun for illustrasjon av luftstrømmen.

Image of city scape

Kamp mot luftforurensning

Byluft kan inneholde mye forurensninger – fra industrielle utslipp, til bileksos. Og i offentlige rom kan luft også inneholde høyere nivåer av bakterier og allergener.

30 års filtreringsekspertise.
6 år med forskning.
500 prototyper.

Se vår ingeniørreise
Manikin wearing prototype headphones, with visor across nose and mouth

Konstruert for å puste

Dyson-ingeniører utviklet en dukke med et sett med mekaniske lunger. Programmert til å puste som et menneske gjør, gjorde det oss i stand til nøyaktig å teste riktig mengde luftstrøm gjennom Dyson Zone™ luftrensende hovedtelefoner.

Funksjoner

Luftrensing

Dysons tekniske ekspertise gjorde det mulig for oss å utvikle vår første bærbare enhet. Med et 2-trinns rensesystem som er i stand til å filtrere bydamp og forurensninger. Så, uansett hvor du er, kan du puste inn renset luft.

Kontaktfritt visir

Visiret kanaliserer en kontinuerlig strøm av renset luft til nesen og munnen din, uten å berøre ansiktet ditt. For naturlig, komfortabel pust uten tetthet.

Hi-Fi lyd

Vi bygde også Dysons første førsteklasses lydteknologi – som leverer oppslukende, hi-fi lyd, med avansert aktiv støyreduksjon for å blokkere uønsket forstyrrelse.

Registrer deg for å være blant de første til å høre mer om Dyson Zone™ luftrensende hovedtelefoner

  • Finn ut når Dyson Zone™ luftrensende hovedtelefoner blir tilgjengelig for kjøp
  • Lær om spesielle begivenheter.
  • Få eksklusive tilbud å dele med familie og venner.

*Required fields

Vi tar vare på din personlige informasjon

Vi tar personvernet ditt på alvor. Hvis du vil vite mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger, kan du lese vår personvernerklæring.