Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson støvsugersyklon

Eierbelønninger

Få tilgang til eksklusive tilbud, arrangementer og tjenester

Hvordan du handler Eierbelønninger

 • Online

  Besøk butikken for Eierbelønninger for å se maskiner til nedsatt pris. Du vil ble bedt om å logge inn når du kommer til kassen, der den eksklusive rabatten blir lagt til.

 • På telefonen

  Har du ikke en nettkonto? Ring 800 69 196 for å snakke med en Dyson-ekspert, legge inn en bestilling og sette opp en nettkonto for fremtidig bruk.

 • Personlig

  Besøk det nærmeste Dyson-servicesenteret for å teste den nyeste Dyson-teknologien, og snakk med Dyson-eksperter for å finne den rette maskinen for deg. 

Hvorfor registrere deg? Du får flere fordeler.

Når du registrerer deg som eier av et Dyson-produkt, får du mye mer enn bare deler og arbeidsgaranti:

 • Eksklusive tilbud

  Spar opptil 20 % på kjøp gjennom de 12 eierbelønningene som finner sted i løpet av året.

 • Gratis helsesjekk

  Besøk ditt lokale Dyson-servicesenter for å få en gratis vedlikeholdssjekk når som helst i garantiperioden. Du trenger ikke å booke time på forhånd.

 • Prioritert service

  Bruk VIP-direktelinjen vår for å få support syv dager i uken, få hjelpsomme tips i innboksen, få en sniktitt på den nyeste teknologien vår og tilgang til anmelderprogrammet vårt som kun er for inviterte.

Skisse av Dyson-maskiner

Har du ikke registrert deg enda?

Registrer deg på et par sekunder og begynn å høste godene. Alt du trenger, er serienummeret til maskinen din.

Rent filter på en klessnor

Få mest mulig ut av maskinen din

Vedlikeholdsvarslene våre gir deg påminnelser når du må vaske et filter eller rengjøre børsterullen. Maskinene jobber hardt slik at du slipper å gjøre det.

Dyson Eye robotstøvsuger

Spesialpriser – spesialbehandling.

Registrerte eiere får både tilgang til eksklusive spesialtilbud og kan bli invitert til å teste ut den nyeste Dyson-teknologien – før produktene legges ut for salg.

Dyson gjenvinningslogo

Vil du oppgradere den gamle maskinen din?

Resirkuler den gamle støvsugeren din på en ansvarlig måte. Finn ditt nærmeste gjenvinningsanlegg, eller send maskinen til et Dyson servicesenter.

Direkte fra Dyson