Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf

Hovedfunksjoner

Dyson Gen5detect™-støvsugeren slippes ned i ladestasjonen. Du kan oppbevare og lade overalt uten å bore hull i veggen.

Hovedfunksjoner

Dyson Gen5detect™-støvsugeren slippes ned i ladestasjonen. Du kan oppbevare og lade overalt uten å bore hull i veggen.

Enkel ladefunksjon

Enkel dropin-funksjon for å oppbevare og lade Dyson-støvsugeren.

Holdere til tilbehør

Hurtigutløsende tilbehørsholdere for praktisk oppbevaring til opptil fem tilbehør og munnstykker.

Integrert kabelskjuler

Integrert kabelskjuler for et rent og ryddig uttrykk.

Aluminiumstativ

Lett og kompatibel med oppbevaringsklips for stangen.

Vektet sokkel

Vektet sokkel og gummifot gir stabilitet på alle gulvtyper.

Enkel ladefunksjon
Holdere til tilbehør
Integrert kabelskjuler
Aluminiumstativ
Vektet sokkel
Floor Dok Multi lader og oppbevarer støvsugere fra Dyson