Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Airstrait™ Styler (Blå/Kobber)

Samlet karakter

74% vil anbefale til en venn

Sterkt rekommandert

Isabelle

Et virkelig godt produkt! Enkelt og intuitivt. Styling er rask og skånsom mot håret. Håret mitt ser naturlig rett og glatt ut og forblir slik. Jeg kunne også enkelt style gardinvippene mine med en rund børste og Dyson Airstrait. Jeg anbefaler Dyson Airstrait!

 • Nyeste teknologi

  Retting av håret fra vått til tørt, med luft. Uten varme plater. Uten skader fra varme.¹

  Retningsbestemt luftstrøm for å jevne ut og justere håret.

  For et naturlig rett resultat.

  Farge:  Blank Nikkel / Blank Kobber
  Options
  5 690 kr
 • Nyeste teknologi

  Retting av håret fra vått til tørt, med luft. Uten varme plater. Uten skader fra varme.¹

  Retningsbestemt luftstrøm for å jevne ut og justere håret.

  For et naturlig rett resultat.

  Farge:  Preussisk Blå / Rik Kobber
  Options
  5 690 kr

Vanlige spørsmål

Kan jeg bruke Dyson Airstrait™-rettetangen på tørt hår?

Ja, du kan bruke Dyson Airstrait™ til å justere og friske opp frisyren din når håret er tørt. For bruk i tørt hår velger du Dry mode og velger mellom de forhåndsinnstilte temperaturene, avhengig av hårtype og stilen du ønsker.

Slår rettetangen seg av hvis jeg glemmer å gjøre det?

Dyson Airstrait™ går i auto-standby etter fem minutter uten aktivitet når armene er åpne, eller tre minutter hvis armene er låst. LCD-skjermen slår seg av, og du må trykke på power-knappen for å slå på maskinen igjen.

Kan jeg bruke luftrettetangen når jeg reiser til land med annen elektrisk spenning?

Rettetangen er nøye konstruert med tanke på styling med spenningen i landet der den ble kjøpt. Dette gjør at den kjører med optimal ytelse. Siden spenningen varierer fra land til land, anbefaler vi å følge rådene som du finner i garantidelen av bruksanvisningen.

Hvor ofte må jeg rengjøre filteret?

For å opprettholde optimal ytelse, trenger Dyson Airstrait™-rettetangen regelmessig pleie og vedlikehold. Vi anbefaler å rengjøre filteret én gang i måneden. Avfall bør fjernes fra det ytre filterburet og fra det indre meshfilteret med en myk, tørr klut.

Må jeg rengjøre maskinen?

Ja, vi anbefaler regelmessig rengjøring av maskinen for optimal ytelse. Varmekontrolldiffuserne, som er plassert på maskinens armer, kan enkelt fjernes ved å skyve dem bort fra maskinen. Vi anbefaler å legge diffuserne i vamt såpevann i 30 minutter før du skyller dem under rennende vann. Bruk en klut, børste eller fingrene dine for å fjerne eventuelt gjenstridig smuss. La dem tørke helt før du setter dem tilbake i maskinen. 

Du får også et varsel på LCD-skjermen når det er på tide rense filteret.

Hvorfor er støpselet så stort?

Dysons ingeniører har designet støpselet så det inneholder elektriske nøkkelelementer. Ved å flytte dette til støpselet ble vekt og volum fjernet fra selve maskinen. Støpselet er for øyeblikket Dysons beste løsning for å gi et lett og kompakt produkt som gjør det mulig å rette håret fra vått til tørt. 

Hvorfor er PRCD-støpselet større enn et vanlig støpsel?

Da den tester den elektriske spenningen som benyttes for å gi strøm til maskinen, er PRCD-støpselet utviklet med flere tekniske elementer enn det vanlige støpselet du er vant til å bruke. Resultatet er at den også er større. Det viktigste er at den ivaretar sikkerheten din, og er nøkkelen til effektiv retting av håret fra vått til tørt, med luft.

Hvorfor har ikke andre Dyson-apparater en PRCD-plugg?

Dette er et ekstra sikkerhetselement, spesielt designet for Dyson Airstrait™ på grunn av dens kraftige og direkte våt-til-tørr-funksjon.

Hvor stor er PRCD-pluggen?

H 71 mm x L 150 mm x B 41 mm.

Kan jeg ta med PRCD-pluggen i håndbagasjen?

Ja, PRCD-pluggen er en fast integrert del av Dyson Airstrait™. Ved reise, sjekk at spenningen i landet samsvarer med spenningen for din Dyson Airstrait™. Du finner spenningen for apparatet i brukerhåndboken.

 • 1 Ved bruk i wet to dry-mode.
 • 2 Ved bruk i wet to dry-mode sammenlignet med rettetang med varmeplater som arbeider med ekstrem varme.
 • 3 Ved bruk i wet to dry mode sammenlignet med ustylet, ubehandlet hår.