Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Robotstøvsuger på et teppe og et hardt gulv

Effektivitet ligger i DNA-et vårt

Dette var motivasjonen bak James Dyson sin første poseløse støvsuger. Det er også dette som driver oss etter hvert som vi vokser. Ikke bare i oppfinnelsene våre, men i bygningene våre, hos de ansatte og i samfunnene vi er en del av.

Dyson Lightning Café

Innovative rom

Vi omgir oss med geniale oppfinnelser. Noen er inspirerende og minner oss om at vi skal strebe etter det umulige – som for eksempel jagerflyet English Electric Lightning, som man kan se i en av kantinene våre. Andre er mer funksjonelle, som for eksempel solcellepanelene og grunnvarmepumpene som bidrar til målet om å få en 100 % fornybar strømforsyning på Malmesbury campus.

James Dyson

«Å ha en idé om å gjøre noe bedre og få det til å skje – selv om det virker umulig. Det er fremdeles drømmen min.»

James Dyson

Ingeniør

Skisse av Dyson-campus

Vi bygger fremtiden

Vi blir inspirert av ingeniørikoner. Vi åpnet nylig et nytt teknologicampus på Hullavington i Wiltshire.

Vi kunne ha brukt dette området til å bygge et vanlig og kjedelig kontorbygg. Men vi valgte i stedet å gjenopprette hangarene på den tidligere flyplassen, og å oppgradere og rekonstruere den originale strukturen slik at de skulle passe bedre til menneskene som skal bruke dem. Akkurat som maskinene våre.

Dyson Lightning Café med skyggefigurer

Kutt ned på energibruken

Campusen vår i Malmesbury har også blitt modernisert. Og vi har benyttet denne anledningen til å redusere miljøpåvirkningen vår mens vi kan. Først ut var restaurantene våre, hvor vi erstattet alle gasskomfyrene med induksjonsenheter. Disse reduserer behovet for air condition og drives av 100 % fornybar energi. Vi bruker denne tilnærmingen på alle Dyson-områdene.

Unge ingeniørstudenter som løser problemer

Vi tetter kunnskapshullene

Ingeniører er verdens problemløsere. Vi trenger flere av dem for å kunne takle utfordringene vi står overfor i dette århundret, som for eksempel luftforurensning.

James Dyson Foundation er veldedighetsorganisasjonen til Dyson. Oppdraget deres er å inspirere en ny generasjon med ingeniører. Organisasjonen gir økonomisk støtte og veiledning, slik at unge mennesker kan få førstehåndserfaring og lære å løse ulike problemer.

Skissetegning av en buss

Vi reduserer skadelige utslipp

Vi har begynt å installere ladestasjoner til elbiler på parkeringsplassen for de ansatte for å gjøre det mer attraktivt å kjøre nullutslippkjøretøy.

Vi tilbyr busstransport på de travleste pendlerrutene. Alle rutene i Malmesbury, som ligger fint til på den engelske landsbygda, har dessuten tilgang til et bilkollektiv for hele campusen. Færre biler fører til færre forurensende stoffer i luften vi puster inn – og mindre trafikkork.

Ansatte under opplæring

Det finnes en ingeniør i alle

Alle i Dyson er ikke ingeniører – men vi oppfordrer alle til å tenke som en. Det vil si å ta ting fra hverandre og sette dem sammen igjen på en bedre måte.

Uansett om fagfeltet ditt er innen markedsføring, kundeservice eller økonomi, ønsker vi at du skal utfordre fordommer og håndtere ineffektiviteten som andre ignorerer.

Dyson støvsugere som er satt sammen for å forme en hest

Ingen sløsing, intet savn

Vi tester maskinene våre grundig for å sikre at de fortsetter å yte sitt beste i år etter år. Når testene er over, står vi igjen med mange velfungerende komponenter som vi ikke ønsker å sende til søppelfyllinger.

Derfor bruker vi noen av dem til videre testing. Andre blir resirkulert rundt om på campus – syklondeksler kan for eksmepel bli gjort om til penneholdere. Noen av komponentene blir dessuten gitt bort til et veldedig formål i nærheten, hvor de brukes til prosjekter som fremmer kreativitet og lidenskap for ingeniørkunst i lokalsamfunnet vårt.

Skissene til ingeniørene

Snarrådig og nådeløs.

Vi tror at det alltid finnes en bedre måte å gjøre ting på. Derfor vil ingeniørene våre aldri slutte å jobbe med nye ideer, dypt inne i forskningssentrene våre i Wiltshire, Malaysia og Singapore.

Kort oppsummert: Ingeniørene våre løser problemene som andre velger å ignorere. Og når de er klare til å dele det de har skapt, vil du få høre alt om det.