Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Välj rätt dammsugare för dig

Alle Dysons støvsugere er konstruert for å dyprengjøre hjemmet ditt

Støvsugerteknologien er designet og testet for kraftfull sugeevne på alle gulvtyper.

Velg din støvsuger fra Dyson

  • Trådløse støvsugere fra Dyson

    Kraftfull, allsidig dyprengjøring i hele hjemmet. Robust, men likevel lett konstruksjon.

  • Poseløse støvsugere

    Våre poseløse støvsugere er utstyrt med kraftige sykloner som gir skikkelig effektiv rengjøring.

Dyson's versatile cleaning for homes with pets

Teknologi er favorittemnet vårt

Dysons mikrobiologer studerer hvordan skitt og hudflak fra kjæledyr og også andre partikler kan spres av dyrehår – for å finne bedre måter å fange og fjerne dem på.

Dyson tools cleaning cars, pet beds and tight spaces

Dyson-konstruert tilbehør for alle typer rengjøring

Stillegående støvsugere med kraftig sugeevne

Med avansert Dyson-teknikk har vi utviklet og skapt stillegående støvsugere uten at det skal påvirke den kraftige sugeevnen. Vår skaftstøvsuger Dyson V15 kommer med et aerodynamisk motordeksel som reduserer støyen fra motoren ved å regulere luftstrømmen. For å senke lydnivået ytterligere har støvsugeren også akustisk materiale som absorberer vibrasjoner, og et filter som demper lyd.

En annen stillegående støvsuger i sortimentet vårt er Dyson V8, som er utstyrt med et etterfiltermateriale som demper lyden, og en akustisk filt som reduserer støy. Kjøp en stillegående støvsuger fra Dyson og opplev den ekstraordinære sugeeffekten, uten forstyrrende støy og høyt lydnivå.

Dyson støvsuger for hundehår

Har du husdyr? Da passer Dysons produkter ekstra godt til deg og din husholdning! Våre støvsugere har blant annet en kraftig motor i børstehodet som hjelper de stive nylonbørstene med å fjerne pels effektivt fra gulv og tepper. Med dypere rengjøring kan støvsugeren fjerne inngrodd smuss og pels.

Våre trådløse støvsugere er utstyrt med et HEPA-filter som effektivt fanger opp allergener fra kjæledyrene dine. Takket være det forseglede systemet, slipper støvsugeren kun ut ren luft i hjemmet ditt. Dette gjør at Dysons støvsugere for hundehår også er bra for dem som har allergier. Uansett om du velger en sylinderstøvsuger, en trådløs støvsuger eller en håndstøvsuger fra Dyson, kan du og dine firbente familiemedlemmer få et pelsfritt hjem.

Ofte stilte spørsmål

Hvilken modell er den beste Dyson-støvsugeren?

Alle Dysons støvsugere er konstruert for spesifikke rengjøringsoppgaver i og rundt hjemmet ditt. På Dysons tradlose støvsugere og poseløse støvsugere kan du sammenligne og finne ut hvilken støvsuger som er den rette for deg.

Hvorfor velge en Dyson støvsuger?

Alle Dysons støvsugere er konstruert for å rengjøre hjemmet ditt i dybden. Støvsugerteknologien vår er designet og iherdig testet for å oppnå kraftfull sugeeffekt på alle gulvtyper.

Alle våre skaftstøvsugere benytter avansert syklonteknikk for å tilby kraftig sugeevne. Vår mest avanserte modell, Dyson V15, gir mest sugekraft av alle skaftstøvsugere på markedet, som ved hjelp av 14 sykloner genererer kraft på over 100 000 g.

Hvilken Dyson-støvsuger er riktig for meg?

Alle Dysons støvsugere er konstruert for spesifikke oppgaver i og utenfor hjemmet ditt. På Dysons tradlose støvsugere og poseløse støvsugere for å sammenligne og finne ut hvilken støvsuger som er den beste for deg. 

Kan jeg kjøpe batteri til min Dyson-støvsuger fra en tredjepart?

Dyson strekker seg langt for å bruke den beste batteriteknologien. Vi utfører grundige sikkerhetstester og kvalitetskontroller som en del av prosessen. Kun ved å bruke et ekte Dyson-batteri kan du være sikker på at maskinen din fortsetter å fungere som den skal, og at garantien din fortsatt gjelder.

Hvordan fungerer en Dyson-støvsuger?

De patenterte Dyson-syklonene genererer krefter på mer enn 100 000 g, noe som betyr at smusset transporteres inn i støvbeholderen uten å tette til filteret. Derfor er det ikke noe tap av sugekraft.

Kjøp direkte fra oss som har utviklet den