Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf1

Hvilken Dyson hårpleieteknologi er riktig for meg?

Enten du vil ha en rask måte å tørke håret på, rette ut håret uten ledning eller tørke håret profesjonelt hjemme, er alle Dysons hårpleieprodukter konstruert for å beskytte håret ditt.

Dyson Airwrap™ styler bruker tilbehør som er unikt designet for å style håret ditt uten ekstrem varme, for å hjelpe deg å lage krøller, bølger eller rette håret hjemme.

Dyson Supersonic™ hårføner er designet for å tørke håret raskt. Tilbehøret er spesielt utviklet for å fremheve din naturlige hårtype, forenkle presisjonsstyling eller forberede håret før videre styling.

Dyson Corrale™ rettetang er en rettetang som er konstruert for å gi deg valget mellom å style og rette ut håret trådløst, noe som er perfekt for styling i farten. Fleksible plater gir deg bedre kontroll, så du kan skape den samme frisyren med mindre varme. 

Er Dysons hårpleieteknologi trygg for håret?

Mange år med forskning innen hårvitenskap har gjort det mulig for oss å konstruere all hårpleieteknologien vår for å beskytte hårets helse, uten å ofre ytelsen

Er Dyson Airwrap ™ styler eller Dyson Supersonic ™ hårføner best for meg?

Dyson Airwrap™ styler har spesialdesignet tilbehør for å skape krøller, bølger, volum eller rette ut håret. Den hjelper deg å oppnå frisyren du ønsker deg hjemme.

Dyson Supersonic™ hårføner er designet for rask tørking. Den har tilbehør som hjelper deg med å fremheve din naturlige hårstruktur, utføre presisjonsstyling og forberede håret før videre styling, noe som gir deg kontroll over frisyren du ønsker å oppnå.

Både Dyson Airwrap™ styler og Dyson Supersonic™ hårføner er konstruert for å beskytte håret ditt mot skader fra ekstrem varme.