Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Oversikt hero image alt text

Hårpleie fra Dyson

Utforsk Dyson hårpleieutvalg. Krøll, rett og tørk håret uten ekstrem varme for å beskytte håret mot skader. Med Dysons skånsomme og effektive hårpleieteknologi og tilbehør kan du style håret akkurat som du vil ha det.

Utforsk Dyson hårpleieteknologi

 • Dyson Corrale™ rettetang

  Forbedret styling. Halvparten av skaden.¹ Brukes med eller uten ledning.

 • Dyson Airwrap™ styler

  Krøller. Bølger. Glatter. Tørker. Uten ekstrem varme.
   

 • Dyson Supersonic™ hårføner

  Rask tørking. Ingen ekstrem varme. Utviklet for ulike hårtyper.

 • 1 Termisk skade målt etter hårets styrke når man former en tilsvarende frisyre. Testet med fleksible plater vs. solide plater.

Oppdag Dyson hårpleietilbehør

 • The selection of Dyson professional hair care machines

  Utforsk Dyson hårpleie for salonger og stylister

Dyson tar hårpleie til et nytt nivå

Med ingeniørkunst og en vitenskapelig tilnærming streber vi alltid etter å utvikle nyskapende produkter som er bedre enn de som allerede finnes på markedet. Hårpleie er intet unntak. Vår revolusjonerende hårføner, Dyson Supersonic™, tok fire år å utvikle, med hjelp fra 103 ingeniører, vitenskapsmenn og stylister, og den har tatt hårpleie til et nytt nivå.

Dyson hårføner – for bedre balanse og komfort

Hårføneren har hatt samme utseende siden 60-tallet. Med lanseringen av Dyson Supersonic™ har den for første gang blitt laget med motoren i håndtaket i stedet for på hodet, for bedre balanse og komfort. Dessuten kommer den med et avansert heat-control-system som sikrer at varmen aldri overstiger 150 °C, for å hindre endring i hårstruktur.

Dyson krølltang med høyhastighetsluft

I vårt sortiment for hårpleie er også vår Dyson Airwrap™-styler, som krøller og bølger håret uten ekstrem varme. Ved hjelp av høyt trykk og høyhastighetsluft samt en kurvet overflate, skaper den Coanda-effekten for å trekke til seg håret, vikle det inn og krølle det uten høy varme.

Banebrytende hårpleie med vår rettetang

Corrale™ er Dysons rettetang i kategorien hårpleie, og som de andre stylingverktøyene våre er den utviklet for å style håret uten ekstrem varme. Takket være unike fleksible plater som former seg rundt håret, kan du skape den frisyren du ønsker uten unødvendig slitasje. Et nyskapende produkt innenfor hårpleiekategorien med banebrytende Dyson-teknologi, som med mindre varme reduserer krus og statisk hår uten at det går utover resultatet.

Kjøp direkte fra menneskene som gjorde det