Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Oversikt hero image alt text

Hårpleie fra Dyson

Utforsk Dyson hårpleieutvalg. Krøll, rett og tørk håret uten ekstrem varme for å beskytte håret mot skader. Med Dysons skånsomme og effektive hårpleieteknologi og tilbehør kan du style håret akkurat som du vil ha det.

Utforsk Dyson hårpleieteknologi

 • Dyson Airwrap™ styler

  Krøller. Bølger. Glatter. Tørker. Uten ekstrem varme.

 • Dyson Supersonic™ hårføner

  Rask tørking. Ingen ekstrem varme. Utviklet for ulike hårtyper.

 • Dyson Corrale™ rettetang

  Forbedret styling. Halvparten av skaden.¹ Brukes med eller uten ledning.

 • 1 Termisk skade målt etter hårets styrke når man former en tilsvarende frisyre. Testet med fleksible plater vs. solide plater.

Dyson Supersonic logo
Model using Dyson Supersonic™

Ny teknologi

Hurtig tørking.
Ingen ekstrem varme.
Nå med nytt Flyaway-tilbehør

Fem tilbehør så du kan style håret ditt akkurat som du vil.

Exclusive badge
Exclusive Dyson Corrale™ straightener in Black/Purple

Direkte fra Dyson

Exclusive machines and offers

Dyson Corraleᵀᴹ rettetang i Lilla/Svart

Slik skaper du den perfekte frisyren

Se hvordan du kan få så mye som mulig ut av Dysons teknologi, og prøv noe helt nytt ved hjelp av stylingtilbehøret ditt.

 • Dyson Airwrap™ styler

  Tilfeldige krøller
  Se hvordan du kan lage og fiksere myke, naturlige og tilfeldige krøller.

 • Dyson Supersonic™ hårføner

  Glatt frisyre med volum
  Skap en voluminøs, glatt frisyre ved hjelp av Smoozing-munnstykket – med volum inne ved hårrøttene og bøyde tupper.

 • Dyson Corrale™ rettetang

  Glatt og elegant
  Hint og tips til hvordan du kan forvandle enhver hårtype til en raffinert, glatt frisyre.

Utforsk Dyson hårpleietilbehør

 • Tilbehør til Dyson Airwrap™ hårstyler

  Oppnå den perfekte frisyren, uansett hvilken hårtype du har, med Dyson-tilbehør som krøller, lager bølger og glatter ut håret ditt.

 • Tilbehør til Dyson Supersonic™ hårføner

  Tørk og styl ulike hårtyper – uten bruk av ekstrem varme.

   

 • The selection of Dyson professional hair care machines

  Utforsk Dyson hårpleie for salonger og stylister

Dyson tar hårpleie til et nytt nivå

Med ingeniørkunst og en vitenskapelig tilnærming streber vi alltid etter å utvikle nyskapende produkter som er bedre enn de som allerede finnes på markedet. Hårpleie er intet unntak. Vår revolusjonerende hårføner, Dyson Supersonic™, tok fire år å utvikle, med hjelp fra 103 ingeniører, vitenskapsmenn og stylister, og den har tatt hårpleie til et nytt nivå.

Dyson hårføner – for bedre balanse og komfort

Hårføneren har hatt samme utseende siden 60-tallet. Med lanseringen av Dyson Supersonic™ har den for første gang blitt laget med motoren i håndtaket i stedet for på hodet, for bedre balanse og komfort. Dessuten kommer den med et avansert heat-control-system som sikrer at varmen aldri overstiger 150 °C, for å hindre endring i hårstruktur.

Dyson krølltang med høyhastighetsluft

I vårt sortiment for hårpleie er også vår Dyson Airwrap™-styler, som krøller og bølger håret uten ekstrem varme. Ved hjelp av høyt trykk og høyhastighetsluft samt en kurvet overflate, skaper den Coanda-effekten for å trekke til seg håret, vikle det inn og krølle det uten høy varme.

Banebrytende hårpleie med vår rettetang

Corrale™ er Dysons rettetang i kategorien hårpleie, og som de andre stylingverktøyene våre er den utviklet for å style håret uten ekstrem varme. Takket være unike fleksible plater som former seg rundt håret, kan du skape den frisyren du ønsker uten unødvendig slitasje. Et nyskapende produkt innenfor hårpleiekategorien med banebrytende Dyson-teknologi, som med mindre varme reduserer krus og statisk hår uten at det går utover resultatet.

Hvilken Dyson hårpleieteknologi er riktig for meg?

Enten du vil ha en rask måte å tørke håret på, rette ut håret uten ledning eller tørke håret profesjonelt hjemme, er alle Dysons hårpleieprodukter konstruert for å beskytte håret ditt.

Dyson Airwrap™ styler bruker tilbehør som er unikt designet for å style håret ditt uten ekstrem varme, for å hjelpe deg å lage krøller, bølger eller rette håret hjemme.

Dyson Supersonic™ hårføner er designet for å tørke håret raskt. Tilbehøret er spesielt utviklet for å fremheve din naturlige hårtype, forenkle presisjonsstyling eller forberede håret før videre styling.

Dyson Corrale™ rettetang er en rettetang som er konstruert for å gi deg valget mellom å style og rette ut håret trådløst, noe som er perfekt for styling i farten. Fleksible plater gir deg bedre kontroll, så du kan skape den samme frisyren med mindre varme. 

Er Dysons hårpleieteknologi trygg for håret?

Mange år med forskning innen hårvitenskap har gjort det mulig for oss å konstruere all hårpleieteknologien vår for å beskytte hårets helse, uten å ofre ytelsen

Er Dyson Airwrap ™ styler eller Dyson Supersonic ™ hårføner best for meg?

Dyson Airwrap™ styler har spesialdesignet tilbehør for å skape krøller, bølger, volum eller rette ut håret. Den hjelper deg å oppnå frisyren du ønsker deg hjemme.

Dyson Supersonic™ hårføner er designet for rask tørking. Den har tilbehør som hjelper deg med å fremheve din naturlige hårstruktur, utføre presisjonsstyling og forberede håret før videre styling, noe som gir deg kontroll over frisyren du ønsker å oppnå.

Både Dyson Airwrap™ styler og Dyson Supersonic™ hårføner er konstruert for å beskytte håret ditt mot skader fra ekstrem varme.

Kjøp direkte fra oss som har utviklet den.