Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Birds-eye view of Dyson campus in Malmesbury.

Bærekraft hos Dyson

Ingeniører og teknologer søker instinktivt å forbedre effektivitet og få ting til å fungere bedre. Vi prøver alltid å gjøre mer med mindre – på den riktige måten – enten det gjelder design og konstruksjon, utdanning, jordbruk eller godt arbeid.

“'For en ingeniør er den kreative impulsen, ønsket om å forbedre verden og behovet for å løse problemer en sinnstilstand som ikke kan skrus av”

James Dyson

Generering av mindre avfall

Person holding the old and new Dyson digital motors.

Vi gjør mer med mindre

Jo mindre råmaterialer vi bruker, desto mindre energikrevende prosessering behøves. Etter hvert som vi utvikler teknologien vår, og folk i økende grad benytter seg av fornybar energi, vil også påvirkningen reduseres ytterligere.

Effektive teknologier

Ved å forbedre vår kjerneteknologi og bruke ressurser mer effektivt, kan vi gjøre mer med mindre, og lage stadig mer effektive maskiner.

Nye oppfinnelser krever god forestillingsevne og et ønske om å prøve nye tilnærminger – sykloner i stedet for ressurssløsende poser, og høyhastighetsluft i stedet for energikrevende varmeelementer.

Vi hjelper bedriften din med å redusere miljøavtrykket

Ledet av ingeniører

Hos Dyson drives vi av innovativ ingeniørkunst som stammer fra vår grunnlegger, James Dyson. Fra første dag har vi brukt vitenskap, ingeniørkunst og atferdsendring for å redusere miljøavtrykket av både virksomheten og teknologien vår.

Dyson graduates throwing their mortar boards in the air.

The Dyson Institute of Engineering and Technology

James Dyson Award utfordrer unge ingeniører og forskere til å løse noen av de største problemene som verden i dag står overfor. Fra teknologi som forbedrer tilgjengelighet, til teknologi som takler miljøutfordringer. Konkurransen har nå også en dedikert bærekraftspris, noe som gjenspeiler et økende antall miljøfokuserte prosjekter som sendes inn hvert år fra hele verden.

The James Dyson Award

James Dyson Award utfordrer unge ingeniører og forskere til å løse noen av de største problemene som verden i dag står overfor. Fra teknologi som forbedrer tilgjengelighet, til teknologi som takler miljøutfordringer. Konkurransen har nå også en dedikert bærekraftspris, noe som gjenspeiler et økende antall miljøfokuserte prosjekter som sendes inn hvert år fra hele verden.

The James Dyson Foundation

James Dyson Foundation er Dysons veldedighetsorganisasjon for ingeniørutdanning, som bidrar til å fremme endring for unge oppfinnere ved å introdusere dem til den spennende verdenen av problemløsning – fra Safety Net som oppmuntrer til mer bærekraftig fiske, til Plastic Scanner som bidrar til effektiv resirkulering. 

Våre lokaler

Etter at vi startet å fokusere på bærekraft, bruker nå 82 % av Dysons lokaler fornybar energi. 100 % av den direkte produksjon hos Dyson går nå på grønn energi.³

Energy-promoting solar panels.

Fornybar energi på campus

Vårt nyeste forsknings-, design- og utviklingsanlegg i Storbritannia er utstyrt med solcellepaneler – noe som produserer nok energi til å drifte hele bygningen. En jordvarmepumpe under parkeringsplassen sparer energi ved å regulere temperaturen inne i bygget og holde IT-serversenteret vårt avkjølt.

Vi installerer nytt energiovervåkningsutstyr på alle anleggene våre for ytterligere besparelser, inkludert termisk droneavbildning av bygningsmassen for å hjelpe til med å identifisere lekkasjer og sikre at bygningene våre er så miljøeffektive som mulig.

Renovere gammelt til nytt

Lokalene der vi arbeider har alltid vært viktige for Dyson. Akkurat som maskinene våre er bygget for å være slitesterke og bærekraftige, har vi samme tilnærming også til våre fysiske lokaler, og hjelper til med å restaurere eldre, staselige bygninger tilbake til sin tidligere prakt.