Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Birds-eye view of Dyson campus in Malmesbury.

Bærekraft hos Dyson

Ingeniører og teknologer søker instinktivt å forbedre effektivitet og få ting til å fungere bedre. Vi prøver alltid å gjøre mer med mindre – på den riktige måten – enten det gjelder design og konstruksjon, utdanning, jordbruk eller godt arbeid.

Person holding the old and new Dyson digital motors.

Vi gjør mer med mindre

Jo mindre råmaterialer vi bruker, desto mindre energikrevende prosessering behøves. Etter hvert som vi utvikler teknologien vår, og folk i økende grad benytter seg av fornybar energi, vil også påvirkningen reduseres ytterligere.

Dyson graduates throwing their mortar boards in the air.

The Dyson Institute of Engineering and Technology

James Dyson Award utfordrer unge ingeniører og forskere til å løse noen av de største problemene som verden i dag står overfor. Fra teknologi som forbedrer tilgjengelighet, til teknologi som takler miljøutfordringer. Konkurransen har nå også en dedikert bærekraftspris, noe som gjenspeiler et økende antall miljøfokuserte prosjekter som sendes inn hvert år fra hele verden.

Energy-promoting solar panels.

Fornybar energi på campus

Vårt nyeste forsknings-, design- og utviklingsanlegg i Storbritannia er utstyrt med solcellepaneler – noe som produserer nok energi til å drifte hele bygningen. En jordvarmepumpe under parkeringsplassen sparer energi ved å regulere temperaturen inne i bygget og holde IT-serversenteret vårt avkjølt.

Vi installerer nytt energiovervåkningsutstyr på alle anleggene våre for ytterligere besparelser, inkludert termisk droneavbildning av bygningsmassen for å hjelpe til med å identifisere lekkasjer og sikre at bygningene våre er så miljøeffektive som mulig.