Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Sketch of Dyson products and recycling logo

WEEE – Waste Electrical and Electronic Equipment

Dyson cylinder vacuum cleaner

Vårt ansvar ovenfor miljøet

Når vi designer, produserer og distribuerer maskinene våre er det vår plikt å bidra til å beskytte miljøet.

Men ansvaret vårt strekker seg lenger – helt til når levetiden til maskinene våre er ved veis ende. Vi støtter derfor EUs WEEE-direktiv (Waste Electrical and Electronic Equipment) som sørger for at elektrisk og elektronisk utstyr kastes på en miljøvennlig måte.

Crossed-out wheelie bin symbol

Hva kan jeg resirkulere? 

Vi aksepterer retur av et tilsvarende produkt som det du kjøper. Når du for eksempel kjøpe en ny støvsuger, kan vi ta i mot den gamle Dyson støvsugeren din og sørger at den kastes på en ansvarlig måte. Når du kjøper en ny Dyson Supersonic eller en Dyson luftrenser, kan vi også ta i mot de gamle maskinene dine om du ønsker det.

Du finner dette symbolet på alle de elektiske produktene dine (LEGG TIL symbol som viser søppelkasse som er krysset over). Dette er en påminnelse om at du bør resirkulere de brukte elektiske produktene dine – i stedet for å kaste dem. 

 

Reduserer elektrisk avfall 

Som en del av vår forpliktelse til å redusere mengden uønsket elektrisk avfall som forbrennes eller sendes til deponier, resirkulerer vi det gamle elektriske utstyret ditt kostnadsfritt når du kjøper en ny Dyson-maskin. Waste from Electrical and Electronic Equipment (WEEE) reguleres av EU. Du finner mer informasjon her