Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson vifter og vifteovner

Dyson vifter og vifteovner

Dysons vifter og vifteovner tilbyr både rask oppvarming og avkjølende luftsirkulering. Med den avanserte Air Multiplier™-teknologien som reduserer turbulensen kraftig, er Dysons vifter nå opptil 75 % mer stillegående¹ enn den forrige generasjonen. Oppdag vårt store utvalg av vifter og vifteovner til gulv og skrivebord.

Dyson Cool™ Tower vifte

Avkjølende vifte.

Bladløs tårnvifte for en kraftfull, avkjølende luftstrøm.

1 tillbehør inkludert

Se alle Skjul Klikk for å finne ut mer

Fjernkontroll

Buet og magnetisk for enkel oppbevaring på apparatet.

  3 690 kr
  Finn ut mer

  Dyson Pure Cool™ Link Tower luftrenser/vifte

  2 i 1: Luftrenser og vifte.

  Registrerer og fanger automatisk opp allergener, forurensninger og gasser. Viser luftkvalitet i sanntid i Dyson Link-appen.

  Renser luften samtidig som den kjøler deg ned.

  1 tillbehør inkludert

  Se alle Skjul Klikk for å finne ut mer

  Fjernkontroll

  Buet og magnetisk for enkel oppbevaring på apparatet.

   4 690 kr
   Finn ut mer

   Avkjølende vifter til hjemmebruk

   Vi tilbyr et bredt sortiment med vifter som sørger for å spre avkjølt luft i rommet. Takket være den unike Dyson-teknologien spres luften raskt, og du kan nyte et behagelig inneklima på varme sommerdager, både på soverommet og på hjemmekontoret.

   Vifteovner for effektiv oppvarming av rom

   Vår vifteovn med termostat måler temperaturen i rommet og sørger for at luften når din ønskede måltemperatur, og i tillegg opprettholder vifteovnen denne temperaturen. Det er både strømbesparende og smart. Dysons vifteovn slår seg av automatisk hvis den skulle velte, og den har ingen synlige varmeelement som du eller de du bor med kan brenne seg på. I tillegg holder den temperaturen under brennpunktet for støv, slik at du slipper foruroligende lukt.

   Stillegående vifter som ikke forstyrrer nattesøvnen

   En del vifter er stillegående, men ineffektive. Andre er kraftige, men bråkete. Dysons vifter er både stillegående og effektive. Våre ingeniører har klart å redusere turbulensen i hele apparatet ved å lede luftstrømmen på mer effektivt vis. Viftene har ingen blader, noe som reduserer støynivået og som også gjør dem tryggere å bruke rundt barn. Videre er motorlyden og vibrasjonene isolert og vesentlig redusert.

   Takket være Air Multiplier™-teknologien er viftene våre opptil 75 % mer stillegående og bruker opptil 40 % mindre strøm – likevel gir de opphav til en kraftig luftstrøm. Flytt viften inn på soverommet på varme sommernetter og fortsett å sove godt.

   3-i-1 – Vifte, vifteovn og luftrenser i ett produkt

   Er du ute etter en vifte som kan rense luften, kjøle ned luften og varme opp rommet? Dyson Pure Hot + Cool™ er vår luftrensende vifteovn som også kjøler deg ned på varme sommerdager. Rett og slett tre produkter i ett! Nyt varmende, avkjølende og luftrensende egenskaper, og styr varmeviften via Dyson Link-appen eller med fjernkontrollen. Utforsk hele utvalget vårt av luftrensende vifter her.

   Kjøp direkte fra oss som har utviklet den.

   • 1 I forhold til forrige generasjon.