Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Kjæledyr sover på en sofa som er dekket av dyrehår

Teknologi er favorittemnet vårt

Dysons mikrobiologer studerer hvordan skitt og hudflak fra kjæledyr og også andre partikler kan spres av dyrehår – for å finne bedre måter å fange og fjerne dem på.

Kvinne bruker Dyson for å rengjøre hele hjemmet

Dyson holder det rent – uansett hvor kjæledyrene beveger seg

Upplyst munstycke rengör ett hårt golv

Avslører

Dyson avslører usynlig støv og dyrehår som det er vanskelig å se. Opplyst munnstykke gjør usynlige støv synlig på harde gulv – så du ikke misser noe.

Video om Dysons forskere og dyrehår

Vitenskapen om pels

Dyson Motorbar™ cleaner head cleaning across a hard floor and a carpet

Fanger opp

Løser opp floker automatisk. Kraftfull Dyson-sugekraft fjerner støv, skitt og dyrehår.

Dysons mikrobiologer studerer mikroskopiske partikler

Det er ikke bare hår kjæledyrene legger igjen

Nærbilde av filterenheten til en trådløs Dyson-støvsuger

Fanger opp og forsegler

Dysons avanserte filtrering fanger opp og forsegler 99,99 % av partikler så små som 0,3 mikrometer. Våre nyeste HEPA-støvsugere har en filtreringseffekt på 99,97 % ned til 0,1 mikrometer².

Stell av kjæledyr med Pet Groom-munnstykket

Pet Groom-munnstykke

Passer for kjæledyr med halvlange og lange pelshår. Pet Groom-munnstykket suger opp løse hår og sender dem direkte inn i beholdere – så de ikke ligger rundt i hjemmet ditt.

  • Hair screw tool sucking up hair from pet bed

    Hair Screw-munnstykke

    Utviklet til Dysons trådløse støvsugere. Den koniske de-tangling børsterullen fjerner lange hår og dyrehår fra kjæledyrsenger, bilseter og trapper. Raskt.

  • Tangle-free turbine tool cleaning pet hair on sofa next to pet

    Hundestellverktøy

    Fanger løse hår og hudflak mens du børster kjæledyret ditt. Fleksible børstehår som renses på et øyeblikk.

Ofte stilte spørsmål

Jeg har kjæledyr. Hvor ofte bør jeg støvsuge?

Hjem med kjæledyr må støvsuges oftere. Dyrepoter drar med seg skitt utenfra. Og dyrehår og hudflak fra kjæledyr spres alle steder som kjæledyret ditt kommer til i hjemmet. Dyson anbefaler å støvsuge gulvene, kjæledyrsenger, og møbeltrekk en til fire ganger i uken. Om du har mange kjæledyr bør du støvsuge oftere. 

Hvilken Dyson-støvsuger er best for hundehår?

Dysons støvsugere er utviklet for å fange opp og forsegle avfall og dyrehår – selv mikroskopiske hudflak fra kjæledyr som du ikke kan se. 

Våre nyeste de-tangling Motorbar™-munnstykker, som er utviklet for å suge opp dyrehår, finnes tilgjengelig til Dysons utvalg av trådløse støvsugere. Og hårfjernings-skovler fjerner automatisk hår som har surret seg inn i børsten mens du rengjør. 

Hair Screw-munnstykket har en de-tangling børsterull som raskt fjerner hår fra kjæledyrsenger, bilseter, sofaer og trapper. Også tilgjengelig til Dyson V15™, V12 Detect Slim™, Cyclone V10™ and V8 Slim™ støvsugere.

Hvilken Dyson-støvsuger er best for allergier og kjæledyr?

Dysons forskere studerer hvordan støvpartikler forflytter seg mellom overflater. Og utvikler banebrytende teknologi som grundig rengjør fint støv og allergener som hudflak fra kjæledyr.

Dysons Outsize™-støvsugeren, som er testet og utviklet for hjem med kjæledyr, skaper kraftfull sugekraft som jobber dypere for å fjerne skitt og dyrehår fra tepper. 

Dyson V15 Detect™-støvsugeren, som har Dysons mest avanserte filtrering i en trådløs støvsuger, har et HEPA etterfilter i motoren som fanger opp partikler så små som 0,1 mikrometer – mindre enn hudflak fra kjæledyr. Bidrar til å opprettholde mer hygieniske hjem.

Kjøp direkte fra oss som har utviklet den