Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf

Ofte stilte spørsmål

Jeg har kjæledyr. Hvor ofte bør jeg støvsuge?

Hjem med kjæledyr må støvsuges oftere. Dyrepoter drar med seg skitt utenfra. Og dyrehår og hudflak fra kjæledyr spres alle steder som kjæledyret ditt kommer til i hjemmet. Dyson anbefaler å støvsuge gulvene, kjæledyrsenger, og møbeltrekk en til fire ganger i uken. Om du har mange kjæledyr bør du støvsuge oftere. 

Hvilken Dyson-støvsuger er best for hundehår?

Dysons støvsugere er utviklet for å fange opp og forsegle avfall og dyrehår – selv mikroskopiske hudflak fra kjæledyr som du ikke kan se. 

Våre nyeste de-tangling Motorbar™-munnstykker, som er utviklet for å suge opp dyrehår, finnes tilgjengelig til Dysons utvalg av trådløse støvsugere. Og hårfjernings-skovler fjerner automatisk hår som har surret seg inn i børsten mens du rengjør. 

Hair Screw-munnstykket har en de-tangling børsterull som raskt fjerner hår fra kjæledyrsenger, bilseter, sofaer og trapper. Også tilgjengelig til Dyson V15™, V12 Detect Slim™, Cyclone V10™ and V8 Slim™ støvsugere.

Hvilken Dyson-støvsuger er best for allergier og kjæledyr?

Dysons forskere studerer hvordan støvpartikler forflytter seg mellom overflater. Og utvikler banebrytende teknologi som grundig rengjør fint støv og allergener som hudflak fra kjæledyr.

Dysons Outsize™-støvsugeren, som er testet og utviklet for hjem med kjæledyr, skaper kraftfull sugekraft som jobber dypere for å fjerne skitt og dyrehår fra tepper. 

Dyson V15 Detect™-støvsugeren, som har Dysons mest avanserte filtrering i en trådløs støvsuger, har et HEPA etterfilter i motoren som fanger opp partikler så små som 0,1 mikrometer – mindre enn hudflak fra kjæledyr. Bidrar til å opprettholde mer hygieniske hjem.