Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Tverrsnitt av teknologi inne i det optiske hodet

Utforsk Dysons belysning

Transformer rommet med kraftige, presise og varige LED-lamper. Velg mellom Cu-Beam™ hengelamper, Solarcycle Morph og Solarcycle arbeidslamper.

dyson Solarcycle morph
Dyson Lightcycle Morph multifunksjonell lampe

Solarcycle Morph multifunksjonell lampe med dagslyssporing og en lyskvalitet som varer i 60 år.¹

dyson Solarcycle morph
Dyson Lightcycle belysning

Solarcycle arbeidslamper med dagslyssporing og en lyskvalitet som varer i 60 år.¹

 • 1 Beregning av LED-pærens levetid er basert på L70-måling i henhold til IEC 62717, med en estimert brukstid på 8 timer hver dag. Resultater i virkeligheten kan variere.

 • Ofte stilte spørsmål

  Hvilken lampe er best for soverommet?

  Med Dyson Solarcycle-lampen kan du kontrollere og tilpasse lyset på soverommet ditt.
   
  Bruk Wake-up mode for å skape en mer naturlig oppvekking ved å stille inn lyset til å slå seg på og bli gradvis sterkere frem til det tidspunktet du vil våkne på.

  Eller bruk Relax mode for en varm, avslappende fargetemperatur med lav intensitet som fremdeles gir godt nok leselys.

  Du kan tilpasse lyset etter dine egne preferanser via Dyson Link-appen.

  Hvilken lampe er best for hjemmekontoret?

  Både Dyson Solarcycle og Dyson Solarcycle Morph arbeidslampe er designet for å gi langvarig lys av høy kvalitet som varer i flere tiår. De gir presisjonsytelse som kan bidra til å redusere belastningen på øynene og beskytte dem mot gjenskinn. Dyson Solarcycle arbeidslampe kan stilles inn for automatisk justering og styres via Dyson Link-appen.

  Hvordan fungerer Dyson Solarcycle LED-pæren?

  Uten riktig kjøling kan LED-diodene raskt overopphetes, noe som kan føre til falming og misfarging. Dyson-lamper har Heat Pipe-kjøleteknologi som også brukes i satellitter. Et vakuumforseglet kobberrør trekker varmen bort fra lysdiodene og beskytter lyskvaliteten i 60 år.1

  På grunn av Heat Pipe-teknologien kan Dysons arbeidslamper benytte en kraftig LED-chip-on-board-lyskilde, og linsen muliggjør utmerket ensartethet og skyggekvalitet.   

   
  ¹ Beregning av LED-pærens levetid er basert på L70-måling i henhold til IEC 62717, med en estimert brukstid på 8 timer hver dag. Resultater i virkeligheten kan variere.

Kjøp direkte fra oss som har utviklet den