Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Tverrsnitt av teknologi inne i det optiske hodet

Utforsk Dysons belysning

Transformer rommet med kraftige, presise og varige LED-lamper. Velg mellom Cu-Beam™ hengelamper, Solarcycle Morph og Solarcycle arbeidslamper.

Dysons lamper er laget for å fremme trivsel og arbeidsytelse, med spesialkonstruert optikk og Heat Pipe-teknologi som beskytter lyskvaliteten i flere tiår.¹

dyson Solarcycle morph
Dyson Lightcycle Morph multifunksjonell lampe

Solarcycle Morph multifunksjonell lampe med dagslyssporing og en lyskvalitet som varer i 60 år.¹

dyson Solarcycle morph
Dyson Lightcycle belysning

Solarcycle arbeidslamper med dagslyssporing og en lyskvalitet som varer i 60 år.¹

 • 1 Beregning av LED-pærens levetid er basert på L70-måling i henhold til IEC 62717, med en estimert brukstid på 8 timer hver dag. Resultater i virkeligheten kan variere.

 • Ofte stilte spørsmål

  Hvilken lampe er best for soverommet?

  Med Dyson Solarcycle-lampen kan du kontrollere og tilpasse lyset på soverommet ditt.
   
  Bruk Wake-up mode for å skape en mer naturlig oppvekking ved å stille inn lyset til å slå seg på og bli gradvis sterkere frem til det tidspunktet du vil våkne på.

  Eller bruk Relax mode for en varm, avslappende fargetemperatur med lav intensitet som fremdeles gir godt nok leselys.

  Du kan tilpasse lyset etter dine egne preferanser via Dyson Link-appen.

  Hvilken lampe er best for hjemmekontoret?

  Både Dyson Solarcycle og Dyson Solarcycle Morph arbeidslampe er designet for å gi langvarig lys av høy kvalitet som varer i flere tiår. De gir presisjonsytelse som kan bidra til å redusere belastningen på øynene og beskytte dem mot gjenskinn. Dyson Solarcycle arbeidslampe kan stilles inn for automatisk justering og styres via Dyson Link-appen.

  Hvordan fungerer Dyson Solarcycle LED-pæren?

  Uten riktig kjøling kan LED-diodene raskt overopphetes, noe som kan føre til falming og misfarging. Dyson-lamper har Heat Pipe-kjøleteknologi som også brukes i satellitter. Et vakuumforseglet kobberrør trekker varmen bort fra lysdiodene og beskytter lyskvaliteten i 60 år.1

  På grunn av Heat Pipe-teknologien kan Dysons arbeidslamper benytte en kraftig LED-chip-on-board-lyskilde, og linsen muliggjør utmerket ensartethet og skyggekvalitet.   

   
  ¹ Beregning av LED-pærens levetid er basert på L70-måling i henhold til IEC 62717, med en estimert brukstid på 8 timer hver dag. Resultater i virkeligheten kan variere.

LED-belysning som varer i 60 år¹

Lyskvaliteten på Dysons belysning er designet for å vare i flere tiår. Dermed trenger du aldri å bytte ut lyspæren. LED-lys kan overopphetes, noe som kan resultere i misfarging eller falming. For å beskytte lyspærene benyttes det en unik varmespredningsteknologi i alle Dyson-lampene. Kjøleteknologien er basert på noen få dråper vann i et vakuumforseglet kobberrør. Vannet inne i kobberrøret leder varmen bort fra LED-pærene, noe som opprettholder lysstyrken og lyskvaliteten i 60 år¹. Takket være denne prosessen kan fargen og lysstyrken på belysningen endres og justeres på en pålitelig måte. I tillegg får du belysning der verken lyset eller kraften går til spille.

Intelligent etterligning av dagslys

Vi tilbringer nesten 90 % av tiden vår innendørs, så det er ekstremt viktig at vi omgir oss med den rette belysningen, uavhengig av tid på døgnet. Dysons Solarcycle og Solarcycle Morph LED-belysning bruker teknologi som etterligner dagslyset. Lampene skifter og justerer lyset automatisk i henhold til tid på døgnet og omgivelseslyset. De tilpasser seg perfekt for både øyne og velvære.

Den underliggende teknologien er Dysons dagslysalgoritme. Vi utviklet en algoritme som styres av tid, dato og GPS, ettersom dagslyset forandrer seg og varierer over hele verden. Dagslysalgoritmen beregner fargetemperaturen og lysstyrken, og sensoren tolker lyset i omgivelsene for å kunne opprettholde riktig lysstyrke til enhver tid.

Belysning for hjemmekontor

God belysning på skrivebordet eller arbeidsplassen er viktig for at du skal kunne jobbe effektivt. Dårlig arbeidsbelysning kan ha en negativ effekt på øynene og helsen din. Ta vare på deg selv og velg riktig belysning for hjemmekontoret. Dysons LED-lamper er spesialdesignet for å fremme arbeid og studier. Solarcycle og Solarcycle Morph-lampene justerer fargetemperaturen i henhold til dagslys, og skaper dermed et bedre arbeidsmiljø. Du kan skape personlig belysning i henhold til arbeidsoppgavene dine ved å koble lampene til Dyson Link-appen. Det finnes flere forhåndsinnstilte lysmoduser å velge mellom:

 • Presisjonsmodus
 • Boost-modus
 • Lesemodus
 • Avslapningsmodus

Multifunksjonell belysning

Skap den stemningen eller belysningen du ønsker. Dyson-lamper gir deg friheten og muligheten til å endre belysningen i henhold til stemningen og omgivelsene i rommet. Vår Lightcycle LED-lampe er utstyrt med 3 Axis Glide™ bevegelsesteknologi, som lar deg kontrollere lampen slik du vil – vertikalt, horisontalt og 360 °.

Med Lightcycle Morph kan du justere lampearmen etter eget ønske. LED-pæren har også en magnetisk forseglingsteknologi som skaper en beroligende glød og atmosfære. Med Cu-Beam™-pendellampe kan du også kontrollere spredningen, dimmingen og retningen på lyset.

Kjøp direkte fra oss som har utviklet den