Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer en luftrenser + luftfukter?

Dyson luftrenser + luftfukter oppdager og fanger opp forurensninger og måler fuktighetsnivået i luften – automatisk. Deretter spres renset og hygienisk fuktet luft rundt i hele rommet, og kjøler deg ned når du trenger det.

Bør jeg bruke en luftrenser + luftfukter hele året?

Ja, for å oppnå best mulig resultat, bør en luftrenser + luftfukter brukes hele året. For å motvirke tørr luft fra sentralfyring og varmepumper, og fange opp forurensninger som støv, pollen, røyk, lukter og allergener. Du kan også bruke luftrenser + luftfukteren når du sover , i Night mode.

Hva er nytt med Dyson luftrenser + luftfukter, og hva er forskjellen på den sammenlignet med andre luftrenser + luftfuktere?

Vi har rekonstruert vår nyeste luftrenser + luftfukter slik at den er helt forseglet iht. HEPA-standard.⁶ Men den enkle Deep clean-syklusen som fjerner kalkbelegg i hele maskinens vannsystem.

Hvor i rommet bør jeg plassere luftrenser + luftfukteren?

Dyson Pure Humidify+Cool™ Autoreact er konstruert for å rense og fukte enkeltrom, så den bør plasseres der du oppholder deg mesteparten av tiden du er hjemme. Når du plasserer maskinen, pass på at det er mer enn en halvmeters avstand på alle sider, så luften kan sirkulere fritt. Lukk dører og vinduer, og plasser den med god avstand fra lufteventiler.

Kan jeg slå av luftfukting?

Ja. Maskinen kan brukes som en luftrenser + luftfukter, eller kun som en luftrenser + vifte. 

Hvor ofte bør jeg kjøre en Deep clean-syklus?

Det er avhengig av hardhetsgraden på vannet er du bor. Maskinen ber deg om å kjøre syklusen en gang i måneden i områder med hardt vann. I områder med mykere vann vil ikke maskinen ha behov for å kjøre syklusen like ofte.