Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson V15s Detect Submarine trådløs støvsuger (Gul/Nikkel)

Samlet karakter

56% vil anbefale til en venn

Fantastisk støvsuger

Marianne

Trodde folk overdrev litt når de fortalte hvor god Dyson var. Det gjorde de ikke! Den er bare helt magisk🤩

Spesifikasjoner

 • Vekt

  4,1 kg

 • Volum på beholder

  0,77 L

 • Driftstid

  Up to 60 min

 • 3,8 kg

 • 4,1 kg

 • Høyde

  1 246 mm

 • Lengde

  268 mm

 • Bredde

  253 mm

Ofte stilte spørsmål

Fjerner den dyrehår?

Dyson V15s Detect Submarine™ våt- og tørrstøvsugeren leveres med Dysons Hair Screw-munnstykket, som er designet for å fjerne lange hår og dyrehår uten problemer. Hår bør støvsuges opp før Submarine™ Wet Roller-munnstykket brukes, for å oppnå beste rengjøringsresultat. 

Bør jeg bruke rengjøringsmiddel under våtrengjøring?

Det er ikke nødvendig for å oppnå gode rengjøringsresultater, men vi har forståelse for at enkelte brukere ønsker å bruke et rengjøringsmiddel når Wet Roller-munnstykket benyttes. Sørg for at du følger produsentens anbefalte målforhold dersom du bruker rengjøringsmiddel. Vi anbefaler ikke å helle ren såpe eller andre rengjøringsmidler i vanntanken.  

Hvor ofte bør jeg bytte rullen i Wet Roller-munnstykket ved vanlig bruk?

Vi anbefaler å bytte rullen i Wet Roller-munnstykket hver sjette måned, avhengig av hvor ofte du bruker maskinen, for å bidra til å opprettholde optimal ytelse.

Hvor ofte bør rullen i Wet Roller-munnstykket vaskes?

Vi anbefaler at rullen i munnstykket og Submarine™ Wet Roller-munnstykket vaskes etter hver rengjøringsøkt. 

Hvordan vasker jeg rullen i Wet Roller-munnstykket?

Skyv kassetten ut for å tømme avfallsbrettet, som også kan vaskes og tørkes rent for å fjerne vanskelige flekker og avfall. Sørg for å gjøre dette etter hver rengjøring for å oppretthold optimal hygiene. Rengjør rullen i Wet Roller-munnstykket med vann og antibakteriell såpe – benytt produsentens anbefalte målforhold. Skyll munnstykket under vann, men unngå å bløtlegge det for å beskytte motoren. 

Kan jeg kjøpe wet og dry head rollere som tilbehør til Dyson-støvsugeren jeg har nå?

Det er for tiden ikke mulig. Det er kun Dyson V15s Detect Submarine™-støvsugeren som inneholder programvaren som er nødvendig for kompatibilitet med Dyson Submarine™ wet roller-munnstykket. For tiden selger vi ikke wet roller-munnstykket som separat tilbehør. 

Hvorfor kan jeg ikke bruke dette munnstykket med Dyson-støvsugeren jeg har nå? Støvsugeren min ser helt lik ut som den som det selges sammen med.

The Dyson Submarine™ wet roller-munnstykket er ikke kompatibelt med noen av de andre støvsugerne. Det gjelder også tidligere V15-maskiner. Denne versjonen av maskinen har blitt omprogrammert, så den intelligent bytter mellom våt og tørr rengjøring. Den tidligere programvaren vår er ikke kompatibel med våtrengjøring.

Planlegger dere å gjøre dette munnstykket kompatibelt med andre Dyson-støvsugere i framtiden?

Vi kan for tiden ikke bekrefte at vi kommer til å kunne tilby Dyson Submarine™ wet roller-munnstykket som tilbehør til andre Dyson-støvsugere i framtiden. 

Kan det komme vann ut av munnstykket når maskinen bæres?

The Dyson Submarine™ wet roller-munnstykket er utviklet slik at det ikke skal komme vann ut under rengjøring. Men vi anbefaler at du ikke snur det opp ned når du bærer det, og at du holder det i sidene i stedet, for å unngå at det lekker vann. Legg det alltid tilbake på dryppebrettet etter våtrengjøring. 

Kan jeg bruke Dyson Submarine™ wet roller-munnstykket sammen med rengjøringsmiddel? / Hvilke rengjøringsmidler er trygge å bruke sammen med Dyson Submarine™-munnstykket?

Det kan du. Hvis du ønsker å bruke et rengjøringsmiddel, ber vi deg følge produsentens veiledning når det gjelder anbefalt dosering. Vi anbefaler at du vasker wet rolleren med et vanlig antibakterielt middel for hjemmebruk som fortynnes i henhold til produsentens veiledning. Dette gjøres etter hver rengjøring for å opprettholde hygienen.

Følger det med eller selger Dyson et egnet rengjøringsmiddel?

Vi tilbyr for tiden ikke rengjøringsmiddel til bruk med Dyson Submarine™ wet roller-munnstykket. Hvis du ønsker å bruke et rengjøringsmiddel, ber vi deg følge produsentens veiledning når det gjelder anbefalt dosering.

 • 1 Sammenlignet med det originale Dyson Laser Slim Fluffy™-munnstykket. Effektiviteten påvirkes av lyset i omgivelsene, type avfall og overflaten.
 • 2 Sugekraft testet iht. EN IEC62885-4 CL5.8 og C.L5.9, med full beholder, i Boost Mode.
 • 3 Gjelder i Eco Mode på harde gulv. Reell driftstid vil variere avhengig av power mode, cleaning mode, gulvtype og/eller tilbehør som benyttes.
 • 4 Mengde og størrelse på støv som vises på skjermen vil variere avhengig av bruk.
 • 5 Sugekraften reagerer automatisk bare i Auto Mode.
 • 6 Filtrering testet mot ASTM F1977/F3150, testet i Boost mode internt hos Dyson og ved uavhengige tredjeparts laboratorier (SGS-IBR USA).
 • 7 Ekstra batteri og lader selges separat via Dysons nettside.