Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

Returnerer

Hvis du har ombestemt deg om en bestilling, har du 60 dager på å returnere det dersom produktet er en trådløs støvsuger eller et hårpleieprodukt, og 30 dager dersom det er et produkt fra kategoriene luftbehandling, belysning eller tilbehør/reservedel for full refusjon.

For å returnere en uønsket maskin, vennligst klikk på lenken nedenfor og fyll ut detaljene dine.Vi organiserer deretter returen og henter maskinen gratis.

Dyson-maskiner er bygget for å vare. Men i det usannsynlige tilfellet at maskinen din bryter sammen innen garantiperioden, kan du se våre Dyson-garantivilkår.

  • For bedrifter

    Hvis du har en defekt Dyson-forretningsmaskin som en Dyson Airblade™ håndtørker eller en Dyson Supersonic™ Profesjonell hårføner, ring vårt dedikerte team på 80022644.

  • Resirkulering

    Hvis vi allerede har samlet en gammel maskin du har bedt oss om å resirkulere, vær oppmerksom på at vi ikke vil kunne behandle en refusjon for den.

  • Bunter

    Maskiner kjøpt som en del av en pakke kan returneres individuelt.Refusjonen din vil ekskludere verdien av varer du oppbevarer.Denne verdien er basert på hver vars individuelle pris på det tidspunktet du la inn bestillingen.