Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Supersonic Nural™ hair dryer (Vinca blue/topaz)

Samlet karakter

87% vil anbefale til en venn

Frequently asked questions

Hvor ofte bør jeg rengjøre filteret?

For å opprettholde optimal ytelse, trenger din Dyson Supersonic™-hårføner regelmessig rengjøring og vedlikehold. Vi anbefaler at du rengjør filteret en gang i måneden. Tørk bort smuss fra det ytre filterdekselet og fra den indre filternettingen med en myk, tørr klut.

Hvordan rengjør jeg filteret mitt?

Fjern og vask magnetfilterholderen i varmt såpevann, bløtlegg i minst 30 minutter før skylling og tørking. Tørk av selve filteret for rusk med en ren, tørr klut.

Du finner fullstendige rengjøringsinstruksjoner på Dysons YouTube-kanal.

Kan jeg bruke vedlegg fra andre Dyson Supersonic™ hårfønere?

Tidligere Dyson Supersonic™ stylingtilbehør vil passe til Dyson Supersonic Nural™ hårføner*, men vil ikke være kompatible med den nyere maskinens Attachment-læringsfunksjon.

* Med unntak av kammen med bred tann.

Hvordan aktiverer jeg Pause detect?

Pausedeteksjon er alltid på, med mindre et diffusortilbehør er tilkoblet. Den bruker et bevegelsesfølende akselerometer for å vite når hårføneren slutter å bevege seg – reduserer automatisk varmen og minimerer luftstrømmen.

Slik at Pause-deteksjonen bare aktiveres når maskinen legges ned – og ikke for hver øyeblikks pause under styling – programmerte vi bevisst med en delforsinkelse på 240 ms. For å være sikker på at Pause-deteksjon er aktivert, vent til motorlyden ramper ned før du løfter hånden av hårføneren.

Finnes det anbefalte innstillinger for intelligente vedlegg?

Ja. Intelligente stylingtilbehør leveres forhåndsinnstilt med anbefalte luftstrøm- og varmeinnstillinger – som kan tilpasses av deg. Bare juster disse innstillingene for å passe dine rutiner.

Hvis du vil gå tilbake til de anbefalte forhåndsinnstillingene når som helst, her er standardinnstillingene.

Skånsom lufttilførsel* – Høy varme / Høy strømning

Styling konsentrator* – Høy varme / Middels flyt

Bredtannet kam – Høy varme / Høy flyt

Wave+Curl diffuser – Medium varme / Medium flow

Flyaway-feste – Lav varme / Høy flyt

 

*Deaktiver skalpbeskyttelsesmodus for å bruke vedleggslæring.

Hvordan vet jeg hvilken Supersonic™ hårføner som er for meg?

Alle Dyson Supersonic™ hårfønere tilbyr rask tørking og styling, men hver av dem er konstruert for å møte spesifikke behov. For hjelp til å velge riktig maskin for deg, besøk vår praktiske sammenligningstabell.

Hvordan styler jeg bakhodet?

For å nå bakhodet hjelper det å rotere stylingtilbehøret 45° og tørke sakte eller style fra roten og nedover. For mer detaljerte stylinginstruksjoner, se videoveiledningene våre.

Kan vedlegg bli for varme til å ta på?

Vi konstruerer alle våre vedlegg for å forbli komfortabelt kjølige rundt ytterkantene. Vi anbefaler å holde i disse kjøligere kantene når du roterer eller fjerner et vedlegg.

Hvordan slår jeg av hodebunnsbeskyttelse?

Beskyttelsesknappen for hodebunnen er plassert på toppen av det klare og sirkulære endestykket til hårføneren. Trykk på denne for å slå hodebunnsbeskyttelse på og av.