Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Zone™ støydempende hodetelefoner (Blå)

Samlet karakter

62% vil anbefale til en venn

Enestående utførelse og lydkvalitet!

Hodetelefonene er ekstremt høy kvalitet, utførelse og følelse er helt eksepsjonell. Det samme gjelder lydkvaliteten - selv svært forskjellige sjangere gjengis veldig presist!

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer den støydempende teknologien i Dysons hodetelefoner?

Dyson Zone™ støydempende hodetelefoner har totalt 10 støydempende mikrofoner som overvåker omgivelseslyden 384 000 ganger i sekundet og fjerner bakgrunnsstøy. Den passive dempingen fungerer sammen med en aktive støydempingen for å fjern opptil 40 dB uønsket lyd. Du kan overvåke lydeksponeringen din ved å koble til MyDyson™-appen.

Hvilke er de tre modusene for aktiv støydemping (ANC modes)?

De tre ANC-modusene er Isolation mode, Transparency mode og Conversation mode.

Isolation mode sørger for høyeste nivå av aktiv støydemping for å levere en detaljrik, oppslukende lydopplevelse – for eksempel når du har behov for å konsentrere deg om oppgaven du holder på med. Transparency mode sørger for har økt kontroll over det som skjer rundt deg, ved å forsterke omgivelseslydene så du hører mer mens du har på deg produktet.  Når det avtagbare reisevisiret er festet, kan Conversation mode aktiveres ved å tippe visiret – luftrensing slås av for å spare batteri og samtalen forsterkes.

Hvor lang er batteritiden?

Siden Dyson Zone™ støydempende hodetelefoner kombinerer luftrensing og lydavspilling måtte batterikapasiteten være betydelig bedre enn mer konvensjonelle hodetelefoner som kun spiller av lyd. Batteritiden er avhengig av hvilket mode du bruker – batteritiden blir kortest når hastigheten på luftrensing er satt på høy, med ANC aktivert. Med kun lydavspilling har produktet et brukstid på 50 timer. Med lydavspilling og luftrensing vil brukstiden være opptil 4 timer. Automatisk av/på-funksjon er batterisparende.

Hvilke hensyn er tatt i designprosessen med tanke på komfort?

Det er gjennomført detaljerte tester med ekte mennesker for å forstå hvordan Dyson Zone™-hodetelefonene skulle sitte komfortabelt på alle hodeformer. Komfortegenskaper som materialer, justeringsmuligheter, hodebåndets grep med mer ble introdusert. Dysons ingeniører testet ulike typer skum, former og design for å designe et hodebånd med helt korrekt tetthet og fjæring for å distribuere vekten jevnt, og avlaste trykket fra hodet.

Kan Dyson Zone™ kobles til Bluetooth?

Ja. Du kan koble til enheter via Bluetooth™-aktiverte produkter og spille av musikk gjennom enheten.⁵

Hvordan har det avtagbare reisevisiret blitt designet for pendling?

Lett materialer lar gjør at visiret kan bøyes og gå tilbake til den opprinnelige formen, noe som gjør det både slitesterk og bærbart når du pendler. 

  • 1 Med Bluetooth aktivert. Ytelsen kan variere basert på miljøforhold og bruk.
  • 2 Filtrene er testet mot virusene influensa A (H1N1) og MS2 bakteriofag av et uavhengig tredjeparts laboratorium. Filtrene er ikke testet med koronavirus. Tester viste fjerning av virus >99,9 %. Reelle resultater kan variere avhengig av omgivelsene under bruk.
  • 3 Filter testet i et eksternt laboratorium (NO2, SO2, ozon), i et laboratoriemiljø (3 m³ rom med 23 °C og 50 % RH) ved maksimal luftstrømsinnstilling. Mengden som fanges opp kan variere i virkeligheten avhengig av bruk.
  • 4 Filtreringseffektivitet testet iht. ISO 29463 tilpasset ved maksimal luftstrømsinnstilling ved et uavhengig tredjeparts laboratorium. Mengden som fanges opp kan variere i virkeligheten avhengig av bruk.
  • 5 Bruk av appen krever nettilkobling. Standardkostnad for data og meldinger kan påløpe. Den mobile enheten din må støtte Bluetooth [4.0] for at tilkobling skal være mulig. Se Dysons nettside for iOS- og Android-kompatible versjoner.