Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson Supersonic på et hotellbord.

En ny type hårpleieopplevelse

Utforsk Dyson Supersonic™ Professional hårføner for stylister og salonger, eller oppdag hvordan Dyson Supersonic™ hårføner kan forbedre opplevelsen til gjestene dine. 

Dyson hårpleie

Intelligent Heat Control, et balansert design, akustisk motorinnstilling og Air Multiplier™-teknologi kombineres for en uovertruffen brukeropplevelse.

Dyson Corrale rettetang og Dyson Supersonic profesjonell hårføner

Hårpleieteknologi for salonger og stylister

Nyutviklet for ulike hårtyper

Etter grundig testing med ulike hårtyper i laboratoriene våre, har vi utviklet nytt tilbehør, som er designet for å style de ulike hårtypene. Siden vi utvikler apparatene våre kontinuerlig, har vi dessuten rekonstruert Diffuseren og Styling concentrator.

  • 3 modeller bruker Dyson Supersonic hårføner med forskjellig tilbehør.
 Røntgenbilde av Dyson Supersonic hårføner

Kraftig. Og rask.

Den lille, kraftige Dyson digital V9-motoren er gjennomsnittlig 6 ganger raskere enn andre hårfønermotorer. Når den kombineres med Air Multiplier™-teknologien, produserer den en kontrollert høytrykks- og høyhastighetsluftstråle for raskere tørking og presis styling.

Hvorfor velge Dyson for bedrifter