Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson purifier humidifier fan
In stock
7 390 kr
Dyson purifier humidifier fan

Dyson Purifier Humidify+Cool™ Autoreact luftrenser, luftfukter og vifte

3 i 1: Luftrenser, luftfukter og vifte. Renser, fukter og avkjøler automatisk.

Fanger støv, allergener og virus², inkludert COVID-19-virus³.

Det er kun Dysons nyeste luftrensere som er helt forseglet iht. HEPA⁵.

Nyttige tips om fukting av luften

Dyson luftrenser + luftfuktere lar deg oppnå ønsket luftfuktighet automatisk eller manuelt. I Auto mode, still inn og glem den. I Manual mode vil LED-skjermen vise om du må øke luftstrømmen for å oppnå ønsket luftfuktighet raskere. Og husk, ved å plassere maskinen vekk fra trekk samt slå av oppvarming og varmepumper, vil maskinens ytelse bli bedre.

Spesifikasjoner

 • Vekt

  8,05 kg

 • Produkt diameter (skjørt)

  312 mm

 • Produktdiameter (hylser)

  280 mm

Dyson Purifier Humidify+Cool (White Silver)
 • Høyde

  923 mm

 • Lengde

  312 mm

 • Bredde

  280 mm

Innholdet i esken

Dyson Purifier Humidify+Cool™ Autoreact luftrenser, luftfukter og vifte

Ofte stilte spørsmål

Hva er nytt med Dyson luftrenser + luftfukter, og hva er forskjellen på den sammenlignet med andre luftrenser + luftfuktere?

Vi har rekonstruert vår nyeste luftrenser + luftfukter slik at den er helt forseglet iht. HEPA-standard.⁶ Men den enkle Deep clean-syklusen som fjerner kalkbelegg i hele maskinens vannsystem.

Hvor i rommet bør jeg plassere luftrenser + luftfukteren?

Dyson Pure Humidify+Cool™ er konstruert for å rense og fukte enkeltrom, så den bør plasseres der du oppholder deg mesteparten av tiden du er hjemme. Når du plasserer maskinen, pass på at det er mer enn en halvmeters avstand på alle sider, så luften kan sirkulere fritt. Lukk dører og vinduer, og plasser den med god avstand fra lufteventiler.

Kan jeg slå av luftfukting?

Ja. Maskinen kan brukes som en luftrenser + luftfukter, eller kun som en luftrenser + vifte.

Hvor ofte bør jeg kjøre en Deep clean-syklus?

Det er avhengig av hardhetsgraden på vannet er du bor. Maskinen ber deg om å kjøre syklusen en gang i måneden i områder med hardt vann. I områder med mykere vann vil ikke maskinen ha behov for å kjøre syklusen like ofte. 

MyDyson logo
Phone screen showing video on how to get started with a new purifier.

Ekspertsupport via MyDyson™-appen

Rask tilgang til ekspertstøtte og brukermanualer. Skreddersydd for deg og din Dyson.

 • 1 Testet i et rom på 35 m³.
 • 2 Vi utfordret vår luftrenser med luftbåren influensa A (H1N1-virus) i et uavhengig laboratorium. Etter 60 minutter, med maksimal viftestyrke, hadde konsentrasjonen av det luftbårne viruset i rommet blitt redusert med 99 %. Reelle resultater kan variere.
 • 3 Dyson-rensere ble utfordret med luftbåren SARS-CoV-2 (viruset som forårsakerCOVID-19) på et uavhengig laboratorium, ved å bruke et 0,37 m3 kammer i 90 sekunder. Dyson purifiers ble også utfordret med Phi-6 bakteriofag (et surrogat for å teste SARS-CoV-2) ved et uavhengig laboratorium, ved bruk av et 30 m3 kammer. Etter 90 minutter ved maksimal viftehastighet ble den luftbårne konsentrasjonen i kammeret redusert med 99,9%. Effektiviteten i det virkelige liv kan variere.
 • 5 Testet for utsending av luft, rensedekning i et rom på 81 m³ og oppvarmingsytelse i et rom på 35 m³.
Kjøp direkte fra oss som har utviklet den