Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf

Vår mest stillegående og kraftigste luftrenser

Vi har utviklet et energieffektivt system som sprer renset luft over 10 meter for å rense luften i store rom.1 Helt stillegående.

Vår mest stillegående og kraftigste luftrenser

Vi har utviklet et energieffektivt system som sprer renset luft over 10 meter for å rense luften i store rom.1 Helt stillegående.

Innovativt forsterkerring design

To høyhastighetsstråler med renset luft tvinges til å sirkle rundt en høytrykkskjerne og slå seg sammen for å lage en kraftig kondensert stråle med renset luft.

Motorbøtte

Akustisk konstruert for å være stillegående – selv når den er innstilt på høyeste effekt.

Integrert sensorsystem

En serie sensorer samarbeider med den unike algoritmen for å oppdage forurensninger rundt i hele og rapportere hjemmet automatisk.

Avanserte filtreringssystem

Tre filtreringsfaser er plassert inne i en fullstendig forseglede maskin.⁶ Fanger opp 99,95 % av mikroskopiske partikler², gasser³ og bryter ned formaldehyd.⁵

Innovativt forsterkerring design
Motorbøtte
Integrert sensorsystem
Avanserte filtreringssystem
The Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde's internal technology.

Ofte stilte spørsmål

Hva er nytt med Dyson Purifier Big+Quiet-utvalget?​ 

Mens den nåværende generasjonen av luftrenserne våre renser luften rundt i hele hjemmet¹⁰, sprer Dyson Purifier Big+Quiet luft over 10 meter og skaper nok sirkulasjonskraft til å rense store rom.¹ Inneholder vårt største filtreringssystem noensinne – luftrenseren fanger opp 99,95 % forurensinger², gasser³ og bryter ned formaldehyd.⁵ Den er akustisk konstruert for å jobbe stillegående – selv på høyeste innstilling.

Hvor store rom kan Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde rense luften i?

Vi har gjort omfattende tester med Dyson Big+Quiet – for å sikre at sensorene, filtreringssystemet og motoren jobber sammen for å rense luften i store rom. Den har nok kraft til å rense luften i rom opptil 100 m2.¹

Hvordan renser maskinen luften i hele rommet?​

Vi har utviklet luftrenserne vår for å gi tre nøkkelfunksjoner for å jevnt rense luften i et helt rom.¹ Langdistanse-spredning skaper sirkulasjonskraften til å trekke inn selv forurensinger som befinner seg et stykke luftrenseren. Et integrert sensorsystem oppdager nøyaktig og rapporterer forurensninger. Og tilslutt, et avansert HEPA-filtreringssystem med H13-standard som fanger opp gasser³ og mikroskopiske partikler,² og som bryter ned formaldehyd.⁵ Renset luft spres tilbake i rommet og syklusen repeteres.

Hva er formaldehyd?

Formaldehyd er en fargeløs og potensielt skadelig gass som man finner i mange husholdningsprodukter, og som kan spres over flere år. Kilder som slipper ut formaldehyd kan inkludere treverk, lim, maling, lakk, luftfriskere, madrasser, rengjøringsmidler og enkelte tekstiler som finnes i gulvbelegg og møbler.

Utvalget av Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde forsegler formaldehyd i tunneler, og bryter det ned til vann og CO2⁵ Dette gjøres av et selektivt katalytisk oksidasjonsfilter som varer hele maskinens levetid, og som aldri må byttes ut.

Kan jeg la Dyson-luftrenseren min stå på hele tiden?

Dysons luftrensere fungerer optimalt når de står i Auto mode. Dette lar luftrenseren konstant overvåke luftkvaliteten, og automatisk oppdage samt fange opp forurensninger. Den justere hastigheten på luftstrømmen, og renser kun ved behov.¹¹ Dyson Purifier Big+Quiet gir forbedret enerigieffektivitet, og leverer nesten dobbelt så mye ren luft per watt sammenlignet med våre tidligere generasjoner av luftrensere.¹²