Egenskaper Dyson V10 trådløs støvsuger | Dyson.no

Utforske
Dyson Cyclone V10™

Sugeevne av en støvsuger med ledning.¹
Men med kontaktløs allsidighet.

Den kraftigste sugeevnen av alle trådløse støvsugere når den brukes.¹

¹Testet mot maskiner tilgjengelige i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Testen er gjennomført med full beholder i henhold til EN60312-1 klausul 5.8 og 5.9, ved røret/slangen i maksmodus.

Støvsugere med ledninger kan være uhåndterlige og tunge. Så de trenger stor oppbevaringsplass. De kan være vanskelige å manøvrere og tunge å løfte. Og strømledningen er alltid i veien og binder deg fast til stikkontakten. Dyson Cyclone V10™-støvsugeren frigjør deg under rengjøringen. Sugeevne av en støvsugere med ledning¹, uten problemer.

Slutt på klumpete oppbevaring.

Slutt på tunge løft.

Ingen ledninger som holder deg tilbake.

¹Sugeevne testet i henhold til NO 60312-1 CL5.8 og CL5.9 ved slange/stang, lastet inntil beholderen er full, i MAKS-modus.

Dyson Cyclone V10™ fjerner smuss fra teppene.

Med motoren inne i børstestangen, driver munnstykket med direkte styring nylonbustene ned i teppet for å fjerne fint støv.

Forsiktig på harde gulv. Nådeløs mot smuss.

Den motordrevne børstestangen er dekket av mykt nylonstoff for oppsamling av store smusspartikler mens antistatiske karbonfiberfilamenter fjerner fint støv samtidig.

40 % større beholder.²
For større rengjøringer.

Med en 40% større beholder enn Dyson V8™-støvsugeren blir det færre avbrudd for å tømme beholderen. Noe som betyr at du kan rengjøre mer av hjemmet ditt i én runde.

²Sammenlignet med Dyson V8 trådløse støvsuger.


'Point and shoot' gir hygienisk tømming av beholderen.

Den lang, slanke beholderen har en «point and shoot»-mekanisme. Den støter alt smuss og støv på en hygienisk måte inn i beholderen, med én handling – så du trenger ikke å berøre støvet.

Kommer til i alle kroker og hjørner.

Med motoren over håndtaket er Dyson Cyclone V10™-støvsugeren designet med et tyngdepunkt som gjør det enkelt å bruke den steder høyt over hodet og som er vanskelige å nå.

Gjøres om til håndholdt med ett klikk.

Endres hurtig fra en stang til en håndholdt støvsuger og tilbake igjen, med bare ett klikk. For rask oppsamling av søl og grundig hjemmerengjøring.

Takler dyrehår og fint smuss.

Det motoriserte munnstykket løfter og fjerner dyrehår fra stoppede møbler og tar seg av inngrodd skitt på kjæledyr. I hjemmet og i bilen.

Rengjøring med høy effekt.

Langvarig strøm til rengjøring av bilen, skikkelig. Kommer til på steder som er vanskelige å komme til.

Samler opp 99,97% av partikler ned til 0,3 mikroner.³

Det forseglede filtreringssystemet fanger opp 99,97% av partikler ned til 0,3 mikroner, og slipper renere luft ut igjen.³

³Testet i henhold til NO 60312-1 5.11. Testet i MAKS-modus.


Den riktige kraften når du trenger det.

Du kan velge mellom tre strømmoduser, som passer til alle typer gulv. 

Drop-in-ladestasjon.
Klar for neste rengjøring.

Du kan bare sette inn Dyson Cyclone V10™-støvsugeren inn i den veggmonterte ladestasjonen. Og det er like enkelt å ta den og sette i gang. Den oppbevarer også utstyret, så det er alltid lett tilgjengelig.