Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Kvinne rengjør gulvet og taket med en Dyson V11™ støvsuger

Dyson V11 – kraftfull og intelligent rengjøring av hele hjemmet.

● Opptil 60 minutters kraftfull rengjøring. ²

● Kraftig rengjøring selv på alle gulvtyper. Automatisk detangling hår.

● LCD-skjermen gir rengjøringsmoduser og batterilevetid.

Motorbar™ cleaner head cleaning carpet and hard floor

Automatisk flokeløsende funksjon

Dyson-utviklede støvsugere og tilbehør er designet for å nå og dyprengjøre alle de stedene der et kjæledyr kan komme til. Hjelper deg å få et renere og mer hygienisk hjem.

Nærbilde av Hair screw-munnstykkets koniske børsterull

Plukker opp lange hår og dyrehår. Raskt.

Hair screw-munnstykke. Flokefri konisk børsterull snurrer håret av og inn i beholderen. Motordrevet rengjøring for små og trange steder.

Dyson V11 trådløs støvsuger

Samlet karakter

82% vil anbefale til en venn

Bekreftet kjøper

Når jeg fikk åpnet esken lå den pakket godt og enkelt inn som gjorde det lett å finne alle delene jeg trengte til montering. Jeg har alltid vært litt skeptisk til denne typen støvsugere da de ofte gjør en mindre imponerende jobb med å faktisk støvsuge. Men denne støvsugeren fra Dyson er helt fantastisk! Den har tre forskjellige modus (Eco, Auto og Boost), så om du trenger ekstra kraft, som foreksempel når jeg skal fjerne hundens pels fra sofaputene. Da bruker jeg bare boost funksjonen sammen med det mindre motoriserte munnstykket som følger med og vipps er sofaen like fin som da jeg kjøpte den. Det følger også med små smale munnstykker som kan brukes på lister og på trange plasser. Jeg er også glad for at Soft Roller munnstykket følger med da denne får med seg mye mer på laminatgulvet enn det originale munnstykket med børster. Åpningen på den originale har en tendens til å skyve de litt større bitene som foreksempel ett popcorn eller en bit tørrfor til hunden forran seg der soft rolleren fint får dette med seg. Ladestasjonen var enkel å montere og alt av nødvendige skruer og plugger fulgte med. (Du trenger selvsagt å ha en ledig stikkontakt i nærheten av der den skal henges opp, og en drill.) Den er enkel i bruk i forhold til at den er lett å manøvrere og ikke er for tung. Det er også enkelt å bytte mellom de forskjellige munnstykkene. Alt i alt får denne to solide tomler opp fra meg.

Bekreftet kjøper

nice purchase of super vacuum cleaner.

Dysons grunnlegger og ingeniør, James Dyson

«Det som driver oss, er utrettelig utvikling av bedre maskiner. Det er en besettelse. Det er derfor ingenting annet fungerer helt som en Dyson.»

James Dyson, ingeniør og grunnlegger

Dysons støvsugertilbehør rengjør hjemmet

Dyson-konstruert tilbehør for alle typer rengjøring

Ofte stilte spørsmål

Riper Dyson V11™ opp tregulv?

Dyson støvsugermunnstykker er konstruert for å være tøffe mot smuss og skånsomme mot harde gulv.

Hvor støyende er Dyson V11™?

Dyson V11™ støvsugersortimentet er akustisk designet for å absorbere vibrasjoner og dempe støy for å holde lydnivået nede. 

Hva er forskjellen mellom Dyson V11™-modellene?

Dyson V11™ støvsugermodeller er alle konstruert for dyprengjøring av hjemmet ditt. Hver maskin kommer med en rekke tilbehør, såå du kan velge det som er riktig for deg.

Kjøp direkte fra oss som har utviklet den
  • 1 Sugeevnen er testet i henhold til EN 60312-1 CL5.8  og CL 5.9 i bruk i slangen/stangen, med full støvbeholder, mot markedet for trådløse stående modeller (Basert på salgsdata fra nov. 2018 til okt. 2018), testing er utført i boost mode.
  • 2 Gjelder i Med-modus på harde gulv.
  • 3 Testet ved slangen/stangen i henhold til EN 60312-1 CL5.8 og 5.9. Testet med støv i beholderen i Boost-modus.
  • 4 Ekstra batteri og lader følger med for noen modeller, eller det kan kjøpes separat.