Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson V15 Detect Submarine logo
Dyson V15s Detect Submarine med Wet Roller-munnstykke vasker hardt gulv. Det andre munnstykket er festet bak.

Dyson V15s Detect Submarine™ våt- og tørrstøvsugere

Alle Dyson V15s Detect Submarine™ våt- og tørrstøvsugere fjerner søl og vanskelige flekker fra harde gulv. Utviklet for grundig rengjøring i hele hjemmet.

Dyson V15s Detect Submarine trådløs støvsuger (Gul/Nikkel)

Samlet karakter

92% vil anbefale til en venn

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg bruke rengjøringsmiddel under våtrengjøring?

Det er ikke nødvendig for å oppnå gode rengjøringsresultater, men vi har forståelse for at enkelte brukere ønsker å bruke et rengjøringsmiddel når Wet Roller-munnstykket benyttes. Sørg for at du følger produsentens anbefalte målforhold dersom du bruker rengjøringsmiddel. Vi anbefaler ikke å helle ren såpe eller andre rengjøringsmidler i vanntanken.  

Bør jeg støvsuge gulvene før våtrengjøring?

For å oppnå best mulig resultat vil det være en fordel å støvsuge gulvene før våtrengjøring. 

Dersom det er store mengder tørt avfall på gulvene dine, og du ikke fjerner søl eller vått avfall, anbefaler vi at du støvsuger gulvene før våtrengjøring for å oppnå best mulig rengjøringsresultat. Sørg for at du ikke støvsuger opp søl eller vått avfall i dry mode, da dette kan skade støvsugeren. 

Kan jeg benytte det på den eksisterende Dyson V15 Detect™ støvsugeren min?

Dyson Submarine™ Wet Roller-munnstykket passer ikke på noen andre støvsugere fra Dyson, inkludert tidligere versjon av Dyson V15 Detect™ støvsugeren. Denne versjonen av maskinen har blitt omprogrammert, så den intelligent bytter mellom våt og tørr rengjøring. Den tidligere programvaren vår er ikke kompatibel med våtrengjøring. 

Hvor ofte bør jeg bytte vannet i vanntanken?

Fyll opp vanntanken til høyeste nivå når det begynner å bli lite vann i den. Med en full vanntank kan Dyson Submarine™ Wet Roller-munnstykket brukes i 16 minutter før det er tomt for vann i vanntanken. For å bidra til å beskytte motoren i Wet Roller-munnstykket anbefaler vi at du ikke bruker produktet når vanntanken er tom. 

Må jeg stille inn cleaning mode?

Nei, Dyson V15s Detect Submarine™ våt- og tørrstøvsugeren vår har Intelligent Mode Detection. Når det Wet Roller-munnstykket er koblet på vil Dyson V15s Detect Submarine™ våt- og tørrstøvsugeren din automatisk bytte til wet cleaning mode. 

Hvordan vet jeg om tanken er tom/må fylles opp?

Vanntanken er gjennomsiktig så det vil være mulig for eiere å se hvor mye vann som er igjen i vanntanken under rengjøring. Fyll opp vanntanken når det er lite vann igjen. Med en full vanntank kan Dyson Submarine™ Wet Roller-munnstykket brukes i 16 minutter før det er tomt for vann i vanntanken.

  • 1 Laser utviklet for harde gulv. Laserens effektivitet påvirkes av lyset i omgivelsene, type avfall og overflaten.
  • 3 Sugekraft testet iht. EN IEC62885-4 CL5.8 og C.L5.9, testet ved det fleksible inntaket, med full beholder, i Boost mode mot andre trådløse skaftstøvsugere på markedet. (Salgstall fra april 2020 til mars 2021).
Kjøp direkte fra oss som har utviklet den