Support for Dyson Supersonic™ Professional hårføner

For å kunne gi deg best mulig hjelp må vi vite hvilken maskin du har. Velg maskinen din nedenfor.

• Dyson Supersonic™ Professional hårføner med originalt filter

Hvis din Supersonic™ Professional hårføner er utstyrt med originalt filter, kan du fortsette ved å klikke på lenken nedenfor. Se på bildet over for å bekrefte hvordan det skal se ut.

• Dyson Supersonic™ Professional hårføner med in-line-filter

Hvis din Dyson Supersonic™ Professional hårføner er utstyrt med in-line-filter, kan du fortsette ved å klikke på lenken nedenfor. Se på bildet over for å bekrefte hvordan det skal se ut.

• Dyson Supersonic™ Professional hårføner med bredt filter

Hvis din Dyson Supersonic™ Professional hårføner er utstyrt med bredt filter, kan du fortsette ved å klikke på lenken nedenfor. Se på bildet over for å bekrefte hvordan det skal se ut.