Support for din Dyson Lightcycle™ gulvlampe Dyson Lightcycle gulvlampe

• Aktiver garantien din

Få full support, eksklusive eierfordeler og mer når du registrerer maskinen din. Ikke gå glipp av noe.

Å komme i gang

• Video som viser hvordan du installerer Dyson Lightcycle™ arbeidslampe
    Open video transcript

App-tilkobling

Med Dyson Link-appen kan du tilpasse lyset ut fra tid på dagen, arbeidsoppgave og plassering. Følg trinnene nedenfor for å koble lampen din til appen:

Last ned Dyson Link-appen.¹

• Dyson Link-appen på skjermen til en smarttelefon

Koble til Dyson Lightcycle arbeidslampe via Bluetooth®.

• En person justerer Dyson Lightcycle™ arbeidslampe

Følg de enkle trinnene for å legge til din geografiske plassering. På den måten vil lampen din kunne synkroniseres med dagslyset der du er.

• Dyson Link-appen på skjermen til en smarttelefon
  • Slik bruker du Dyson Link-appen

Åpne Dyson Link-appen og velg din lampe for å få tilgang til alle tilgjengelige funksjoner. Når ingeniørene våre utvikler ny programvare, vil lampen din oppdateres automatisk via appen. Hvis du foretrekker å bli varslet om oppdateringer, gå til innstillinger > programvare i appen for å slå av automatiske oppdateringer.

Nyttige tips

• Manuell justering av lysstyrke/temperatur

Bruk skyveknappen på lampen din for å justere lysstyrken eller fargetemperaturen. Trykk på knappene for å skifte raskt mellom nivåer.

• Autojustering av lysstyrke

Når autojustering er slått på, justerer lyset seg automatisk etter endringer i bakgrunnslyset – og holder arbeidsområdet ditt opplyst til enhver tid.

• Full kontroll over lysets retning

Du kan rette lyset nøyaktig dit du vil ha det med en lett berøring av armen – vertikalt, horisontalt og 360°.

• Bytt retning på armen

Løsne armen, snu den og sett den på igjen for raskt å endre hvilken retning lyset vender mot.

• Bevegelsessensoren

Hvis du trykker på bevegelsessensorknappen, vil lyset skru seg på når den oppdager at du er i nærheten og av når du er borte i to minutter.

• Synkroniser på nytt med lokalt dagslys

Bruk Re-sync-knappen for å justere lysstyrken og fargen automatisk etter hvor du befinner deg. Lampen må være koblet til Dyson Link-appen via Bluetooth®.

Dyson-garantien

• «Slik gjør du»-videoer

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av maskinen din. Raskt og enkelt.

• Hjelpsomme tips

Skreddersydde påminnelser som får maskinen din til å yte optimalt lenger.

• Eksklusive eierfordeler

Prioritert tilgang til forhåndsvisninger av ny Dyson-teknologi, arrangementer og tilbud.

• Ekspertråd. Syv dager i uken.

Gebyrfri telefonsamtale og live chat. Få de rette rådene for din maskin, fra ekte Dyson-folk.

• Gratis Dyson-deler og arbeid

Bytte av deler eller reparasjoner hvis noe går galt i garantiperioden din.

• Problemfri utskifting

Hvis vi ikke kan reparere maskinen din, vil vi erstatte den i garantiperioden. Raskt.

Vi slutter ikke å bry oss om maskinene våre, selv om de har byttet hender. Når du aktiverer garantien, får vi muligheten til å gi deg og maskinen din skreddersydd og umidddelbar service. Selv etter at garantiperioden er over, vil vi fortsatt være tilgjengelige for å hjelpe deg.

Dyson Link-appen krever iOS 10 eller Android 5.0 eller nyere.

²Beregning av LED-pærens levetid er basert på L70-måling i henhold til IEC 62717, med estimert 8 timers bruk per dag. Resultater i virkeligheten kan variere.