Support for din Dyson Lightcycle™ gulvlampe Dyson Lightcycle™ gulvlampe

Aktiver garantien din

Få full support, eksklusive eierfordeler og mer når du registrerer maskinen din. Ikke gå glipp av noe.

Å komme i gang

Video som viser hvordan du installerer Dyson Lightcycle™ arbeidslampe
Open video transcript

App-tilkobling

Med Dyson Link-appen kan du tilpasse lyset ut fra tid på dagen, arbeidsoppgave og plassering. Følg trinnene nedenfor for å koble lampen din til appen:

Last ned Dyson Link-appen.¹

Dyson Link-appen på skjermen til en smarttelefon

Koble til Dyson Lightcycle™ arbeidslampe via Bluetooth®.

En person justerer Dyson Lightcycle™ arbeidslampe

Følg de enkle trinnene for å legge til din geografiske plassering. På den måten vil lampen din kunne synkroniseres med dagslyset der du er.

Dyson Link-appen på skjermen til en smarttelefon

Slik bruker du Dyson Link-appen

Åpne Dyson Link-appen og velg din lampe for å få tilgang til alle tilgjengelige funksjoner. Når ingeniørene våre utvikler ny programvare, vil lampen din oppdateres automatisk via appen. Hvis du foretrekker å bli varslet om oppdateringer, gå til innstillinger > programvare i appen for å slå av automatiske oppdateringer.

Nyttige tips

Manuell justering av lysstyrke/temperatur

Bruk skyveknappen på lampen din for å justere lysstyrken eller fargetemperaturen. Trykk på knappene for å skifte raskt mellom nivåer.

Autojustering av lysstyrke

Når autojustering er slått på, justerer lyset seg automatisk etter endringer i bakgrunnslyset – og holder arbeidsområdet ditt opplyst til enhver tid.

Full kontroll over lysets retning

Du kan rette lyset nøyaktig dit du vil ha det med en lett berøring av armen – vertikalt, horisontalt og 360°.

Bytt retning på armen

Løsne armen, snu den og sett den på igjen for raskt å endre hvilken retning lyset vender mot.

Bevegelsessensoren

Hvis du trykker på bevegelsessensorknappen, vil lyset skru seg på når den oppdager at du er i nærheten og av når du er borte i to minutter.

Synkroniser på nytt med lokalt dagslys

Bruk Re-sync-knappen for å justere lysstyrken og fargen automatisk etter hvor du befinner deg. Lampen må være koblet til Dyson Link-appen via Bluetooth®.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg begynne å bruke lampen før den er koblet til Dyson Link-appen?

Ja, men lampen kan ikke registrere lokalt dagslys før du kobler den til appen.

Må jeg la varmerøret kjøle seg ned før jeg snur retningen på armen tilbake?

Nei, varmerøret i kobber er kjølig nok til å bli tatt på til enhver tid.

Må jeg kjøpe ekstra LED-pærer til denne lampen?

Nei, LED-pærene er designet for å vare i tiår² og kan ikke skiftes ut.

Dyson-garantien

«Slik gjør du»-videoer

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av maskinen din. Raskt og enkelt.

Hjelpsomme tips

Skreddersydde påminnelser som får maskinen din til å yte optimalt lenger.

Eksklusive eierfordeler

Prioritert tilgang til forhåndsvisninger av ny Dyson-teknologi, arrangementer og tilbud.

Ekspertråd. Syv dager i uken.

Gebyrfri telefonsamtale og live chat. Få de rette rådene for din maskin, fra ekte Dyson-folk.

Gratis Dyson-deler og arbeid

Bytte av deler eller reparasjoner hvis noe går galt i garantiperioden din.

Problemfri utskifting

Hvis vi ikke kan reparere maskinen din, vil vi erstatte den i garantiperioden. Raskt.

Vi slutter ikke å bry oss om maskinene våre, selv om de har byttet hender. Når du aktiverer garantien, får vi muligheten til å gi deg og maskinen din skreddersydd og umidddelbar service. Selv etter at garantiperioden er over, vil vi fortsatt være tilgjengelige for å hjelpe deg.

Dyson Link-appen krever iOS 10 eller Android 5.0 eller nyere.

²Beregning av LED-pærens levetid er basert på L70-måling i henhold til IEC 62717, med estimert 8 timers bruk per dag. Resultater i virkeligheten kan variere.