Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf

• Merknader til programvareutgivelse

Klikk her for merknader til de siste programvareutgivelsene

Programvare utgitt 09/03/2022 (Versjon 7.003.2025)

Vi utgir programvareoppdateringer for Dyson 360 Heurist™ robotstøvsuger regelmessig. Denne oppdateringen har fokus på feilrettinger.

Programvare utgitt 02/10/2020 (Versjon 6.5.12)

Vi utgir programvareoppdateringer for Dyson 360 Heurist™ robotstøvsuger regelmessig. Denne oppdateringen har fokus på feilrettinger.

Programvare utgitt 04/09/2020 (Versjon 6.5.11)

Denne oppdateringen for Dyson 360 Heurist™-robotstøvsugeren din introduserer en ny funksjon samt noen generelle ytelsesforbedringer.

Eiere med soneinndelt kart kan nå instruere robotstøvsugeren til å rengjøre spesifikke soner, f.eks. spiseområder eller områder med stor trafikk. Dette kan gjøres umiddelbart eller ved å legge den til en tidsbestemt rengjøring.

For å sikre at robotstøvsugeren din oppgraderes automatisk ved utgivelse av ny programvare, skru på ‘Auto-update software’ i Dyson Link-appen din. Du kan sjekke hvilken programvareversjon du har i robotstøvsugerens innstillinger.

(Robotstøvsugerens programvare ble sist oppdatert 05/11/2019 (Versjon 5.2.27))

Vi utgir programvareoppdateringer for Dyson 360 Heurist™ robotstøvsuger regelmessig. Denne oppdateringen har fokus på generelle pålitelighetsforbedringer.

For eiere med soneinndelt kart inkluderer dette:

• Forbedringer for oppstart av rengjøring – robotstøvsugeren din vil finne posisjonen sin raskere og navigere mer effektivt

For å sikre at robotstøvsugeren din mottar den nyeste programvaren automatisk, skru på ‘Auto-update software’ i Dyson Link-appen din. Du kan sjekke hvilken programvareversjon du har i robotstøvsugerens innstillinger.

(Robotstøvsugerens programvare ble sist oppdatert 20/08/2019 (Versjon 5.0.19))

Vi utgir programvareoppdateringer for Dyson 360 Heurist™ robotstøvsuger regelmessig. Denne oppdateringen har fokus på feilrettinger.

Du kan nå opprette ‘No climb’-områder der robotstøvsugeren din vil støvsuge, men ikke klatre over hindringer, og ‘No brush bar’-områder, der robotstøvsugeren din vil støvsuge uten å bruke børsterullen. Denne oppdateringen inkluderer også flere feilrettinger.

For å sikre at robotstøvsugeren din mottar den nyeste programvaren automatisk, skru på ‘Auto-update software’ i Dyson Link-appen din. Du kan sjekke hvilken programvareversjon du har i robotstøvsugerens innstillinger.

Utgitt 23/07/2019 (versjon 5.0.15)

Vi utgir programvareoppdateringer for Dyson 360 Heurist™ robotstøvsuger regelmessig. Denne oppdateringen har fokus på ytelsesforbedringer.

For eiere med soneinndelt kart inkluderer denne oppdateringen:

• Sone-for-sone-rengjøring – robotstøvsugeren din vil nå fullføre regnjøringen av en sone før den går videre til en annen
    • Forbedringer av rengjøringsoppstarten – robotstøvsugeren din vil prøve å finne ut hvor den er raskere og mer effektivt

For å sikre at robotstøvsugeren din mottar den nyeste programvaren automatisk, skru på ‘Auto-update software’ i Dyson Link-appen din. Du kan sjekke hvilken programvareversjon du har i robotstøvsugerens innstillinger.

Utgitt 16.05.2019 (Versjon 4.2.5)