Nedlasting av programvare

Den letteste måten å forsikre deg om at roboten er oppdatert på, er å aktivere automatiske oppdateringer. Dette gjør du ved å koble den til hjemmenettverket ditt via Dyson Link-appen.

Hvis roboten din ikke vises som et Wi-Fi-nettverk i enhetens nettverksinnstillinger, må du kanskje aktivere robotens Wi-Fi-modus.

For å oppdatere programvaren manuelt, følg instruksjonene nedenfor.

Automatisk oppgradering via Dyson Link-appen

Ved å laste ned Dyson Link-appen vil du bli registrert for automatiske oppgraderinger

Når en oppgradering blir tilgjengelig for roboten din, vil den automatisk laste den ned og installere den ved neste mulige anledning (når roboten er inaktiv, på ladestasjonen og koblet til Wi-Fi)

Du vil se en lysring som gradvis lyser sterkere og svakere når en oppdatering pågår. Ikke prøv å avbryte oppdateringsprosessen før den er fullført. Å fjerne batteriet under en oppdatering kan forårsake uopprettelig skade

Så snart den er fullført, vil lysene slås av. Roboten er klar for bruk igjen.

Manuell oppdatering via USB

Hvis det ikke er noen tilgjengelige Wi-Fi-nettverk, kan robotens programvare oppdateres med en USB-pinne.

´Merk at en USB-pinne ikke er inkludert med maskinen. For å oppgradere via USB må du bruke en USB-pinne som er formatert til FAT32 med minimum 256 MB ledig plass.

Klikk her for å laste ned den nyeste programvaren til USB-pinnen din, uten å gi filen nytt navn. Denne programvaren skal være det eneste som er lagret på USB-pinnen (dvs. at det ikke skal være noen andre filer eller mapper på den).

Merk:  I enkelte nettlesere kan filen vises i nettleseren i stedet for å be deg om å laste den ned. Hvis dette skjer, velg «Fil», deretter «Lagre som» (eller tilsvarende steg for akkurat din nettleser) for å lagre filen i USB-en din.

Merknader om programvareutgivelse

Vennligst klikk her for de siste merknadene om programvareutgivelse

(Robotens programvare ble sist oppdatert 05/11/2019 (Versjon 5.2.27))

Vi utgir programvareoppdateringer for Dyson 360 Heurist™-roboten regelmessig. Denne oppdateringen fokuserer på generelle pålitelighetsforbedringer.

Spesifikt for dem som eier en robot med sonekart, inkludert:

• Forbedringer av oppstartsfasen av rengjøringen – roboten din vil lokalisere seg selv raskere og navigere sikrere.

For å forsikre at roboten din automatisk mottar den nyeste programvaren, skru på «Auto-oppdater programvare» i Dyson Link-appen. Du kan sjekke hvilken programvareversjon du har i robotens innstillinger.

(Robotens programvare ble sist oppdatert 20/08/2019 (Versjon 5.0.19))

Vi utgir programvareoppdateringer for Dyson 360 Heurist™-roboten regelmessig. Denne oppdateringen fokuserer på feilrettinger.

Du kan nå definere «Ingen klatring»-områder der roboten din vil støvsuge, men ikke klatre over hindringer, og «Ingen børsterull»-områder, der roboten din vil støvsuge uten å bruke børsterullen. Denne oppdateringen inkluderer også flere feilrettinger.

Sørg for at roboten din automatisk mottar den nyeste programvaren ved å skru på «Auto-update software» i Dyson Link-appen. Du kan sjekke hvilken programvareversjon du har i robotens innstillinger.

Utgitt 23/07/2019 (versjon 5.0.15)

Vi utgir regelmessige programvareoppdateringer for Dyson 360 Heurist™ roboten. Denne oppdateringen fokuserer på ytelsesforbedringer.

Denne oppdateringen er spesifikt for dem som har en robot med sonekart, og inkluderer:

• Sone-for-sone-rengjøring – roboten din vil nå fullføre rengjøringen av én sone før den går videre til en annen.
  • Forbedringer av oppstartsfasen av rengjøringen – roboten din vil finne raskere ut hvor den er, og være mer sikker.

For å forsikre at roboten din automatisk mottar den nyeste programvaren, skru på «Auto-oppdater programvare» i Dyson Link-appen. Du kan sjekke hvilken programvareversjon du har i robotens innstillinger.

Utgitt 16.05.2019 (Versjon 4.2.5)