Dyson Cool™ skrivebordsvifte (hvit/sølv) La oss få i gang maskinen din

Se alle trinnene

Velg det aktuelle alternativet

Rengjøring kreves

Følgende områder bør sjekkes og rengjøres for å opprettholde maskinens ytelse.

• Luftstrømforsterker: Rengjør med en tørr eller fuktig klut.
  • Hoveddel: Rengjør med en tørr klut.
  • Deksel: Rengjør med en tørr klut eller en myk børste.

ADVARSEL: Ikke bruk pusse- eller rengjøringsmidler på noen av maskinens deler.

Er det noe annet vi kan hjelpe deg med?

Velg det aktuelle alternativet

Det ser ut til at vi ikke finner noen løsning på nettet.

Snakk med kundestøtteteamet vårt hvis du trenger mer hjelp.

Tilbakestill maskinen

Dra ut støpselet til maskinen, og la den stå i ti sekunder.

Sett i støpselet til maskinen igjen, og test på nytt.

Har dette løst problemet?

Vi trenger litt mer informasjon for å løse problemet.

Men kundeserviceteamet vårt kan hjelpe deg med å løse problemet.

Ring oss på 800 69 196

Så bra!

Takk for at du bruker Dysons kundestøtte på nettet.

Dette problemet kan oppstå hvis strømmen kuttes mens maskinen brukes, for eksempel ved at støpselet dras ut, eller på grunn av strømbrudd.

Dra ut støpselet til maskinen, og vent i minst fem sekunder.

Sett i støpselet til maskinen igjen, og test på nytt.

Har dette løst problemet?

Sjekk at du trykker på riktig knapp på fjernkontrollen

På/av

Luftstrøm

Dreining

Nedtelling til ventemodus

Har dette løst problemet?

Dra ut støpselet til maskinen, og vent i minst fem sekunder.

Sett i støpselet til maskinen igjen, og test på nytt.

Har dette løst problemet?

Ikke strøm

Sjekk at det elektriske anlegget er på.

Sjekk støpselet og strømledningen for tegn på skade.

Prøv å koble maskinen til en annen stikkontakt.

Har dette løst problemet?

Det ser ut til at vi ikke finner noen løsning på nettet.

Snakk med kundestøtteteamet vårt hvis du trenger mer hjelp.

Se etter tilstoppinger

Ta av luftstrømforsterkeren ved å vri den mot klokken til den løsner fra hoveddelen.

Se etter tilstoppinger, og fjern dem hvis det er noen.

Sett luftstrømforsterkeren ned på den nederste delen. Sjekk at pilene står på linje.

Når de står på linje, vrir du luftstrømforsterkeren med klokken for å låse den fast.

Har dette løst problemet?

Viften lager en jevn, kraftig luftstrøm når den er slått på. Luftstrømmen bør være så kraftig at den løfter en avisside mer enn 45 grader.

Hold en avis omtrent to meter fra produktet med luftstrømkontrollen satt til maksimum.

Løftes avisen mer enn 45 grader?

Tørk av maskinen

Følgende områder bør sjekkes og rengjøres for å opprettholde maskinens ytelse.

Luftstrømforsterker: Rengjør med en tørr eller fuktig klut.

Hoveddel: Rengjør med en tørr klut.

Deksel: Rengjør med en tørr klut eller en myk børste.

ADVARSEL: Ikke bruk pusse- eller rengjøringsmidler på noen av maskinens deler.

Har dette løst problemet?

Sjekk at du trykker på riktig knapp på fjernkontrollen

Rett fjernkontrollen direkte mot forsiden av maskinen mens du trykker på knappen.

Luftstrøm

På/av

Dreining

Nedtelling til ventemodus

Har dette løst problemet?

Velg et annet alternativ på fjernkontrollen

Rett fjernkontrollen direkte mot forsiden av maskinen mens du trykker på en annen knapp.

Fungerer de andre funksjonene på fjernkontrollen?

Test maskinen

Hold inne knappen på hoveddelen.

Hold inne av/på-knappen på maskinen for å øke og redusere luftstrømmen trinnvis.

Fungerer kontrollene på selve maskinen?

Du trenger kanskje en reservedel.

Det ser ut til at Fjernkontroll ikke fungerer. Du kan løse dette ved å bestille ny under.

Fjernkontroll

Delenummer 965824-01

Ekstra fjernkontroll til Dyson vifte.

313 kr

Fjernkontroll

Fjernkontroll

Delenummer 965824-01

Ekstra fjernkontroll til Dyson vifte.

313 kr

313 kr

Skift batteriet i fjernkontrollen

Åpne batterirommet på fjernkontrollen.

Løsne den nederste delen, og dra den av fjernkontrollen. Skift ut batteriet med et batteri av typen CR 2032.

Har dette løst problemet?

Test maskinen

Hold inne knappen på hoveddelen.

Hold inne av/på-knappen på maskinen for å øke og redusere luftstrømmen trinnvis.

Kan luftstrømmens styrke endres med kontrollene på maskinen?

Sjekk at føttene sitter riktig

Sjekk at alle føttene er festet nederst på maskinen.

Sett viften på et flatt, sklisikkert underlag.

Har dette løst problemet?

Sjekk at du trykker på riktig knapp på fjernkontrollen

Rett fjernkontrollen direkte mot forsiden av maskinen mens du trykker på knappen.

På/av

Luftstrøm

Dreining

Nedtelling til ventemodus

Har dette løst problemet?

Velg et annet alternativ på fjernkontrollen

Rett fjernkontrollen direkte mot forsiden av maskinen mens du trykker på en annen knapp.

Fungerer de andre funksjonene på fjernkontrollen?

Test maskinen

Slå av maskinen, og dra ut støpselet.

Dra ut støpselet til maskinen, og vent i minst fem sekunder.

Sett i støpselet til maskinen igjen, og test på nytt.

Har dette løst problemet?

Sjekk at du trykker på riktig knapp på fjernkontrollen

På/av

Luftstrøm

Rett fjernkontrollen direkte mot forsiden av maskinen mens du trykker på knappen.

Rett fjernkontrollen direkte mot forsiden av maskinen mens du trykker på knappen.

Har dette løst problemet?

Velg det aktuelle alternativet

Ikke prøv å bruke maskinen i denne tilstanden.

Det ser ut til at vi ikke finner noen løsning på nettet.

Snakk med kundestøtteteamet vårt hvis du trenger mer hjelp.

Tørk av maskinen

Følgende områder bør sjekkes og rengjøres for å opprettholde maskinens ytelse.

Luftstrømforsterker: Rengjør med en tørr eller fuktig klut.

Hoveddel: Rengjør med en tørr klut.

Deksel: Rengjør med en tørr klut eller en myk børste.

ADVARSEL: Ikke bruk pusse- eller rengjøringsmidler på noen av maskinens deler.

Har dette løst problemet?

Sjekk at du trykker på riktig knapp på fjernkontrollen

Rett fjernkontrollen direkte mot forsiden av maskinen mens du trykker på knappen.

Har dette løst problemet?

Det ser ut til at vi ikke finner noen løsning på nettet.

Snakk med kundestøtteteamet vårt hvis du trenger mer hjelp.

Sett luftstrømforsterkeren ned på den nederste delen. Sjekk at pilene står på linje.

Når de står på linje, vrir du luftstrømforsterkeren med klokken for å låse den fast.

Fjernkontrollen kan enkelt festes magnetisk oppå luftstrømforsterkeren.

Har dette løst problemet?

Ikke sett i støpselet eller prøv å bruke maskinen hvis strømledningen er skadet.

Det ser ut til at vi ikke finner noen løsning på nettet.

Snakk med kundestøtteteamet vårt hvis du trenger mer hjelp.

Slik vipper du maskinen

Sett maskinen på et flatt, stabilt underlag.

Vipp luftstrømforsterkeren litt fremover.

Luftstrømforsterkeren skal stå slik du slapp den.

Har dette løst problemet?

Sett sammen maskinen din

Sett luftstrømforsterkeren ned på den nederste delen. Sjekk at pilene står på linje.

Når de står på linje, vrir du luftstrømforsterkeren med klokken for å låse den fast.

Fjernkontrollen kan enkelt festes magnetisk oppå luftstrømforsterkeren.