Support for din Dyson Cyclone V10™ trådløse støvsuger

For å kunne gi deg best mulig hjelp må vi vite hvilken maskin du har. Velg maskinen din eller skriv inn serienummeret under.

• Dyson Cyclone V10™ støvsuger med stor beholder

Dyson Cyclone V10™-støvsugeren er konstruert med to størrelser på beholderen. Hvis din Dyson Cyclone V10™-støvsuger har den største beholderen, kan du klikke her for mer support. Se bildet over hvis du fortsatt er usikker.

• Dyson Cyclone V10™ trådløs støvsuger med liten beholder

Dyson Cyclone V10™-støvsugeren er konstruert med to størrelser på beholderen. Hvis din Dyson Cyclone V10™ støvsuger har den minste beholderen, kan du klikke her for mer support. Se bildet over hvis du fortsatt er usikker.