Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

Support for Dyson V11™ trådløs støvsuger

For å kunne gi deg best mulig hjelp må vi vite hvilken maskin du har. Velg maskinen din eller skriv inn serienummeret under.

Trenger du hjelp med å identifisere maskinen din? Skriv inn serienummeret