Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
  • Nedlasting av programvare

    For å være sikker på at du får mest mulig ut av roboten din, oppgrader til den nyeste programvaren.

    Hvis du har Dyson Link-appen, vil oppdateringer installeres automatisk, som beskrevet nedenfor.

    For å oppdatere programvaren manuelt, vennligst følg instruksjonene nedenfor.

    Merk:  For noen nettlesere kan filen vises i nettleseren i stedet for å be deg om å laste den ned. Hvis dette skjer, velg «Fil», deretter «Lagre som» (eller tilsvarende steg for akkurat din nettleser) for å lagre filen i USB-en din.

  • Automatisk oppgradering via Dyson Link-appen

    1. Ved å laste ned Dyson Link-appen vil du bli registrert for automatiske oppgraderinger.

    2. Når en oppgradering blir tilgjengelig for roboten din, vil den automatisk laste den ned og installere den ved neste mulige anledning (når roboten er inaktiv, på ladestasjonen og koblet til Wi-Fi)

    3. Oppgraderingsstatusen indikeres av en sekvens av rosa lys. Ikke prøv å avbryte oppgraderingsprosessen før den er fullført. Å fjerne batteriet under en oppgradering kan forårsake uopprettelig skade

    4. Så snart den er fullført, vil lysene slås av. Roboten er klar for bruk igjen.

  • Manuell oppdatering via USB

    1. Vennligst klikk her for å laste ned den nyeste programvaren

    2. Last ned oppgraderingsfilen til en USB-pinne uten å gi den nytt navn. USB-pinnen må ha minst 256 MB ledig minne og kan ikke inneholde andre filer eller mapper

    3. USB-pinnen må være ukryptert og formatert til FAT32 eller MS-DOS (FAT)

    Merknader om programvareutgivelse

    Vennligst klikk her for de siste merknadene om programvareutgivelse

    Sist oppdatert 02/02/2017 (Versjon 11.3.0).

    Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen og forbedre påliteligheten til programvaren for Dyson 360 Eye™-roboten. Hva det betyr for din robot:

    • Forbedret pålitelighet: Raskere og mer pålitelig tilkobling til Dyson Link-appen.

    4. Fjern etterfilteret fra roboten og sett USB-pinnen inn i USB-porten på baksiden av maskinen

    5. Plasser roboten på en ladestasjon tilkoblet strøm og pass på at den lader. Trykk på og hold strømknappen inne til en ring med rosa lys blinker for å indikere at roboten har begynt på oppgraderingen

    6.  Plasser roboten på en ladestasjon tilkoblet strøm og pass på at den lader. Trykk på og hold strømknappen inne til en ring med rosa lys blinker for å indikere at roboten har begynt på oppgraderingen

    7. Oppgraderingsfremdriften indikeres av en sekvens av rosa lys. Ikke prøv å avbryte oppdateringsprosessen før den er fullført. Å fjerne batteriet under en oppgradering kan forårsake uopprettelig skade

    8. Så snart nedlastingen er fullført, vil roboten slå seg av
     

    9. Fjern USB-pinnen og sett tilbake filteret og filterdekselet

  • Deaktiver, aktiver og tilbakestill Wi-Fi

    Roboten din sender automatisk ut et Wi-Fi-signal med jevne mellomrom og kan søkes opp som et lokalt nettverk (også kalt «Wi-Fi Mode»). Hvis det er ønskelig, kan denne modusen slås av («OFF»), på («ON»), eller tilbakestilles («reset») ved å følge instruksjonene nedenfor:

    1. Last ned Wi-Fi-programvaren for å deaktivere («disable»), aktivere («enable») eller tilbakestille («reset») fra Dyson-nettsiden til en USB-pinne uten å gi den nytt navn. USB-pinnen må ha minst 256 MB ledig minne og kan ikke ha andre filer eller mapper lagret på den

     

    2. USB-pinnen må være ukryptert og formattert til FAT32 eller MS-DOS (FAT)

    3. Merk:  I enkelte nettlesere kan filen vises i nettleseren i stedet for å be deg om å laste den ned. Hvis dette skjer, velg «Fil», deretter «Lagre som» (eller tilsvarende steg for akkurat din nettleser) for å lagre filen i USB-en din.

    4. Fjern bakfilteret fra roboten og sett USB-pinnen inn i USB-porten på baksiden av maskinen

    5. Plasser roboten på en ladestasjon tilkoblet strøm og pass på at den lader. Trykk på og hold strømknappen inne til en ring med rosa lys blinker for å indikere at roboten har begynt på oppgraderingen
     

    6. Programvaren vil automatisk slå av, på eller tilbakestille Wi-Fi Mode (avhengig av hvilken fil du lastet ned)
     

    7. Så snart nedlastingen er fullført, vil roboten slå seg av
     

    8. Fjern USB-pinnen og sett tilbake filteret og filterdekselet. Roboten er nå klar til å brukes som normalt

  • Deaktiver Wi-Fi

    Merk:  I enkelte nettlesere kan filen vises i nettleseren i stedet for å be deg om å laste den ned. Hvis dette skjer, velg «Fil», deretter «Lagre som» (eller tilsvarende steg for akkurat din nettleser) for å lagre filen i USB-en din.

  • Aktiver Wi-Fi

    Merk:  I enkelte nettlesere kan filen vises i nettleseren i stedet for å be deg om å laste den ned. Hvis dette skjer, velg «Fil», deretter «Lagre som» (eller tilsvarende steg for akkurat din nettleser) for å lagre filen i USB-en din.

  • Tilbakestill Wi-Fi

    Klikk her for å laste ned tilbakestillingsfilen for Wi-Fi

    Dette vil slette alle konfigurasjoner for hjemmenettverk fra roboten.

    Merk:  I enkelte nettlesere kan filen vises i nettleseren i stedet for å be deg om å laste den ned. Hvis dette skjer, velg «Fil», deretter «Lagre som» (eller tilsvarende steg for akkurat din nettleser) for å lagre filen i USB-en din.

    Hvis du tilbakestiller Wi-Fi-innstillingene, vil du måtte bruke Dyson Link-appen for å koble roboten til hjemmenettverket ditt igjen.